Na září nebo říjen plánuji cestu do Uzbekistanu, neměl by někdo zájem se přidat. Plánuji navštívit histor.města, Aralské jezero, pouště a vůbec trochu poznat zemi.
Ak by to bolo aktualne od polovice oktobra, mala by som zaujem. Nie som sice zbehly cestovatel, ale Buchara je davny sen. Ak budes mat chut,napis zopar podrobnosti a mozno sa dohodneme.
tak to ti doporučuji vidět ještě Samarkand a Chivu….to je to samé co Buchara…paláce jak z tisíce a jedné noci
Ahoj, Díky za zprávu. Ale pokud vůberc do Uzbekistanu pojedu, tak chci odjet do konce září, pak je tam přeci jen chladněji.Michal(mi****@****am.cz)
Ahoj, jak to teda vypadá. Možná bych se přidal. Na jak dlouho?
Ahoj,
Díky za zprávu, určitě bych chtěl ještě odjet do konce září, ale mohu jen na 14 dní, z práce se neuvolním.Pokud máš ještě zájem, odepiš na mi****@****am.cz
Michal
Ahoj.Zda je to aktualni rada bych se pridala…chtela bych koncem zari zacatkem rijna vyrazit pocestovat ale nemam s kym…prosim o blizsi info jestli to je aktualni diky marketa 733544382
Ahoj,
Posílal jsem Ti SMS, pokud máš ještě zájem ozvi se a domluvíme podrobnosti. Michal (mi****@****am.cz)
Michale, tak září je pro mne brzo. Díky za odpověď, třeba někdy příště.
Vláďa
Byl jsem v září 2008 a doporučuji, krásná země, levno, dobré znát trošku rusky, nebot anglicky me nerozumel vůbec nikdo a pak malinko korupce tak nejak všude, ale usměvné 🙂