Ahoj, hledám pohodového a fajn parťáka nebo parťačku na cestu na Východní Slovensko a Ukrajinu. Termín je 15.6 – 25.6. Program dle nálady 🙂 Jen bych se ráda mihnula v Koločavě okolo 23,24 – jsou tam slavnosti českého piva. Hraju a zpívám ukr. lidovky, kytara a harmonika. Preference přírody nad městem. Takže kdo by rád na chvíli relax pár dní v přírodě a trochu na divoko, pište 🙂
Tak se mi sem vložil příspěvěk nějakou záhadou vícekrát než by bylo milo, ale nepřišla jsem na to, ja kho smáznout, tak jestli by to nějaký admin zvládl za mě, budu ráda. jinak ještě dodávám, že je mi 30 a kontakt uk**********@****am.cz
Tak se mi sem vložil příspěvěk nějakou záhadou vícekrát než by bylo milo, ale nepřišla jsem na to, ja kho smáznout, tak jestli by to nějaký admin zvládl za mě, budu ráda. jinak ještě dodávám, že je mi 30 a kontakt uk**********@****am.cz