Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko,Kambodža,Laos..Leden 2015-…….

Dana

Čau děcka, od 1.1. začínám cestovat z Kanchanaburi k moři. Plán zatím nejasný, možná Koh Phanang, Koh Tao, nějaké národní parky, pak do Kambodže, kde bych ráda navštívila nějaké ostrovy v okolí Sihanoukville a potrajdala po severu směr na Laos..
V Thajsku a Kambodži sem byla loni, tak tam mě neláká všecko,ale na některé místa se ráda vrátím 🙂 Laos bych projela křížem krážem a když bude čas, chuť a peníze, tak i Burma, nebo Indonésie.. Měsíc na každou zemi cca, občas někde uvázat houpací síť, nízkorozpočtovka. Nejsu party turista, ale sem tam se pobavit, proč ne 🙂
Trochu su nervozní cestovat sama, tak uvítám parťačku či parťáka na jakýkoiv kousek cesty. Z vlastní zkušenosti vím, že 2 holky na cestách je ohromná prdel, ale beru všechny 🙂 🙂 Tou dobou mně bude 26.

!! Pokud by někoho lákalo najít si práci někde v baru na měsíc, třeba jen za nocleh a žvanec (Thajsko, Kambodža) hlaste se taky,to je taky jedna z mojich myšlenek !!

Zkušenosti čtenářů

Dana

P.S. Pokud vyhraju cestu kolem světa s Jirků Kolbabů, tak se plán mírně mění a koncem února jedu domů 😀 😀

Petr

Ahoj, já chci taky 😀 , přilétám v půlce ledna do Bangkoku a mám 2 měsíce na cestovaní.

Dana

No, kdyby se ti chtělo, tak dej vědět na mail sl***********@****am.cz Já mám v plánu sever Thajska až potom cestů z Laosu asi, takže se chcu věnovat spíš ostrovům a tak na začátek….

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: