Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledám spolucestovatelku do Thajska přes Vánoce 2016,třeba do poloviny Ledna 2017,vše na domluvě. Plán je pocestovat po Thajsku a pohoda u moře. Žádná honička,všechno v pohodě a s úsměvem. Užít si krásy přírody a koupání.
Zkušenosti čtenářů
Věrka
Ahoj,
máš už nějaký konkrétnější plán? Já bych chtěla odlétet 25.-26.12., přílet zpět je mi asi jedno 🙂
Věrka
Petr
Věrka:
Ahoj.
Nemám zatím nic naplánováno,na to je brzy. Jde zatím o tarmín odletu a příletu. Všechno ostatní má čas. Thajsko znám,tak není problém. Možná by bylo lepší domlouvat se v mailu. Díky za něj a já Ti napíši tam.
Petr
Ahoj,
máš už nějaký konkrétnější plán? Já bych chtěla odlétet 25.-26.12., přílet zpět je mi asi jedno 🙂
Věrka
Ahoj.
Nemám zatím nic naplánováno,na to je brzy. Jde zatím o tarmín odletu a příletu. Všechno ostatní má čas. Thajsko znám,tak není problém. Možná by bylo lepší domlouvat se v mailu. Díky za něj a já Ti napíši tam.
Petr