Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko november/december 2012

Zuzana

Ahoj,
od 16.11. – 4.12.2012 budem v Thajsku, mám na pláne trošku pocestovať, pamiatky, parky, pláže…pridal by sa niekto? Mám 26 rokov. Zuzana 🙂

Zkušenosti čtenářů

ahoj, termín překvapivě souhlasí – mám v planu jet to samé 😉 jestli máš zájem ozvi se na LM******@****am.cz lukáš 27

Ondřej

Plánuji podobnou cestu, ale až po Vánocích, nechcete to posunout? 🙂

Jan

Ahoj,
akorát jsem postnul do diskuzí nový inzerát:

pár (34+26) hledá prima parťáky na výlet po Thajsku a Malajsii.

Budeme poprvé v Asii a máme v plánu projet Ko Tao, Krabi, Phi-Phi, Ko Lanta, Ko Tarutao, z Malajsie Langkawi, Kuala Lumpur, a pak zpět Bangkok a okolí. Na trase netrváme, ale rádi bysme viděli to
„nej“ z Thajska. Letíme v termínu 15.11. – 10.12. 2012 (ČSA + Etihad)

Předpokládáme dva přelety letadlem, zbytek bus-vlak-loď, rozpočet na cestování a ubytování okolo 15.000Kč/os.

Pokud by měl někdo zájem, pošlem bližší info emailem.

Honza & Daniela

Tomáš
Jan:

Ahoj Honzo,
pokud jedete poprvé, doporučím nejhezčí místa narovinu, bych vynechal turisticke highlite a venoval bych se tomuto, hodim ti itinerar nas, znam to tam a jedu to ukazat par kamaradum:
26.11 19:00 přílet bangkok – odjezd Chiang Mai (700km)
27.11. 9:00 dojezd do Chiang Mai
pozn.: jižní výběžek Himalájí. Navštívit Doi Inthaon 2565m nad mořem. Chrámy
28.11. 18:00 Chiang Mai – ayuthaia
29.11. 9:00 Ayuthaia (starověké hlavní město)
29.11.18:00 ayuthaia – Ko Samui Surat ( 800km)
30.11. 9:00 Ko Samui Surat (trajekt)
Pozn.: pláže relax
1.12. 19:00 Ko Samui (poslední trajekt) – Phuket (Pavel Počepický)
2.12. 9:00
3.12. 22.00 Phuket – Pak Bara La-ngu (Trajek na Ko Lipe 11:30)
4.12. 13:00 Ko Lipe

6.12. 13:30 Ko Lipe – Bangkok
7.12. 9:00 Bangkok

Jan
Tomáš:

Ahoj,
pises o vynechani turistickych „highlite“, ale pak pises o Ko Samui a o Phuketu, kde se to dle plno cestopisu turisty jenom hemzi. Cetl jsem x prispevku, kde mne zrazovali od navstevy Ko Samui – draha, plno cizincu – jako alternativu vsichni doporucuji Ko Phangan ci severneji Ko Tao.

Phuket asi taky nebude ruzove, to uz bude lepsi Ko Lanta ci jizni Tarutao. Cetl jsem i par hezkych recenzi na malajsky Langkawi, ci na vychodnim pobrezi Palau Perhentian.

Honza

Iva

Ahoj,

rada bych se podivala do Thajska v tom samem terminu, mozna jen o par dni delsim -asi do 7.12., takze pokud jeste nekoho shanis, napis mi prosim email.

Iva (28)

Lucka

Ahoj,

jsem Lucka a je mi 32, budu v thajsku od 17.11. asi 3 dny v BKKu a pak na jih, smeruju na kho samui a pote na full moon party na Kho phangan na 28.11. pote chci na phuket a krabi. treba se muzeme nekdy sejit.

Lucka

Honza

Teda, Vas tam je!
Skoda ze na to koukam tak pozde, mohl jsem se pripojit. Zrovna totiz hledam nejaky kumpany, nechce se mi jet uplne samotnemu. Tak doufam, ze se nekde potkame! Ja priletim do Bankoku 21.11. a tak nejak nevim jak se pokusim dostat az na jih, ostruvky a zase zpet. Snad bude 20 dni stacit.
Ahoj

Pavel
Honza:

Ahoj vsici v Thajsku. Dnes se presouvam z Bangkoku do Krabi, chci tam dole nejaky cas pobejt. Neni tam nekdo kdo by chtel neco spolecne podniknout?

Pavel

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: