Spolucestování Asie/ Australie

THAJSKO – LISTOPAD 2013

Lenka

Ahoj všem, hledáme parťáky i parťačky a hlavně i jednotlivě, nemusí to být pár, na cestování Thajskem. Plán je odjet začátkem listopadu cca na měsíc. Co kdy kde okouknout ještě naplánované není. Chceme, aby se na tom podíleli všichni, kdo pojedou… My jsme pár 29 a 31 – ženy. Nejsme feministky ani kulturistky 🙂 Máme rádi humor a pohodu. Zároveň jsme hodně akční, ale nechceme to tam „proletět“. Těšíme se na osobní setkání. 🙂

Zkušenosti čtenářů

Honza

Ahoj,
tak to by mě vyhovovalo, hodlám vypadnout někdy v půlce října do BKK a pak taky to zkouknout v Kambodži a možná i ve Vietnamu, o obouch místech jsem slyšel dobré věci od travelers, mám na to celou zimu tak nemám naspěch.

Žužu

Ahoj Lenka,
my mame kupene letenky od 29.10 s odletom. Sme mala skupinka, ktora pozostava zo styroch ludi zo Slovenska, tiez sa chystame cc mesiac. Chceme pochodit, popozerat, hlavne sa zabavit a odreagovat. Plan cesty davame este len dokopy. Cim viac ludi, tym lepsia zabava.
Kedy letite?

zuza

ahoj Lenka,
termin (listopad) by mi vyhovoval, ak by som presla vyberom, tak by som sa rada pridala 🙂 som z Bratislavy, preto neviem, ci stretnutie pred odjazdom by bolo realne (ak vsak nevyhnutne, tak to nejako vymyslime 🙂
nepodarilo sa mi zobrazit tvoj e-mail, tak v pripade zaujmu je moj ewew @ email.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: