Ahoj,
letíme se ségrou 15.1.-10.2.2014 do Thajska, přidá se někdo k nám? Letíme do BKK a máme v plánu nejspíše nejdříve jet busem do Kambodži a pak směr Ko Samui, Krabi, Phipi, atd… Nic není zatím na pevno (krom letenek :), takže plány můžeme spojit, domyslet, vymyslet a užít si to.
Jsme akční mlaďasové 25 a 32 let.
Ahoj, z Thajska jsem viděl vážně jen Bankáč, takže bych do toho klidně šel. V Kambodže jsem ale byl asi 14 dní a myslim si, že jediný co má opravdu cenu vidět, je Angkor. To Thajsko mne láká víc. Jo, teď koukám, že už máte letenky. Třeba bychom se ale nakonec nějak domluvili.
Ahoj
Ja mam planovany stopover v thajsku 26.1 do 3.2.
Rad se pripojim, ale kdyz koukam na vase plany tak je to na me a muj cas az moc akcni :))
Ahoj, letíme 14.1. do BKK a pak do Tratu. Zakotvíme na KO Changu, a pak pojedeme na moto podél Kamb. hranic na sever/východ.Odlet 13.2.2013 Takový máme plán.
Ahoj. Plánuju taky Thajsko, Kambodža, ráda bych se k vám připojila. letenku ještě nemám, ale není problém si ji ještě na toho 15.1 koupit. Jsem akční 30ka z Prahy:-), Asii mám vcelku procestovalou….
Ahoj Pavlo,kdyby to nevyšlo,tak hledám parťáka pro cestu do Thajska a Kambodže v březnu 2014 na cca 3 týdny.byla jsem domluvená s kamarádkou, ale zradilo ji zdraví 🙁 V Kambodži jsem byla již 2x, naposledy únor 2013. Chtěla bych vidět Kardamonové hory, Kep, Kampot, Bokor. Možností je celá
řada, záleží na domluvě :)Také je možnost neletět přímo, ale přes Bangkok (levnější let), dále do Trat, Koh Chang a Koh Kood a pak směr Kambodža Sihanoukville… Z JV Asie jsem již navštívila také Laos, Thajsko, Vietnam, Singapore.Magda, 28 let ma************@****am.cz
ahojte
uz ste niekoho nasli na vasu cestu ?