Zdravím vás,
s přítelkyní letíme 22.1.2014 směr Bangkok a do 11.2.2014 hodláme objevovat krásy Thajska. S podobným tripem nemáme žádné zkušenosti, chtěli bychom však stihnout co se za těch 20 dní dá. Chceme určitě vidět nejznámější památky, potápět se, strávit noc v nějaké sloní vesničce, a navštívit také nějaké národní parky atd. Preferujeme místa, kde ještě není tak rozvinutý masový turismus. Kdyby na tom někdo byl podobně a byl tam ve stejném či podobném termínu, dejte vědět, mohli bychom třeba na pár dní spojit síly. „Happiness only real when shared.“ 😉 (li**@****am.cz)
Ahoj,
taky se chystáme do Thajska,akorát až 29.1 do 19.2. Pokud by to časově vyšlo, mohli bychom se klidně někde potkat. Taky preferujeme místa s menším turismem, akorát se obávám, že to někde jinak bohužel nepůjde.
Jsme pro, napište na můj mail, viz můj první příspěvek, a určíme si nějaké možnosti, kde se potkat.
Ahoj,
také s přítelem letíme v tomto termínu do Thajska.
Kam se chystáte?
Já procestovala v roce 2011 Koh Samui, Koh Tao a Koh Phangan a musím říci, že to byla nádhera.
Nyní bych chtěla vidět zase jiná místa, nemáte nějaký typ? 🙂
Či rady ohledně levných letenek atd. 🙂
Děkuji moc
tak to vela stastia kedze na prelome januara a februara 2014 je cinsky novy rok co znamena ze thajsko bude plne cinanov od polovice januara do polovice februara obzvlast v najznamejsich destinaciach ako bangkok, phuket, chiang mai a dalsich znamych pre cinanov
cinania uz dnes tvoria zhruba stvrtinu vsetkych turistov v thajsku, takze este raz vela stastia a vyhnut sa bangkoku, minuly rok som mal s cinskym novym rokom skusenost v bangkoku a dakujem neprosim
Markoff
http://www.markoff.biz
Dobrý den, prosím o vyplnění anonymního dotazníku, který se týká zájezdů do Thajska od německých a českých cestovních kanceláří a jejich zhodnocení. Dotazník je vhodný i pro ty, kteří do Thajska teprve vycestují:) Velice děkuji! Dotazní je pod následujícím dokazem:
http://zajezdy-thajsko.vyplnto.cz/
Zdravím
je možné se spojit ,míříme stejným směrem. Kodes