Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko – květen 2014

Lenka

Ahoj všichni, 11. května se vracím domů do ČR z Nového Zélandu a cestou to beru přes Thajsko, kde chci strávit cca 3 týdny. Našel by se nějaký spolucestovatel, který má stejné nebo podobné plány?? 🙂

Zkušenosti čtenářů

Daniel

Měl bych zájem, jaké máš plány po Thajsku?? fcb. Daniel Pavlovski 😉

Lenka
Daniel:

Koukám na fb a je vás tu drobet víc. 🙂 Jinak aktuálně chci po Thajsku vyrazit rovnou domů do Čech, každopádně se ale nebráním žádným dobrým návrhům, vždycky je čas to operativně změnit. 😉

Daniel
Lenka:

najdeš mě podle e-mailu da************@****am.cz profilovku mám jako když ležím a opírám si hlavu o ruku (Pardubice) 🙂

Lenka
Daniel:

Koukám na fb a je vás tu drobet víc. 🙂 Jinak aktuálně chci po Thajsku vyrazit rovnou domů do Čech, každopádně se ale nebráním žádným dobrým návrhům, vždycky je čas to operativně změnit. 😉

Market

Ahojky, já letím 23/4 do Bangkoku, odtud se chci vydat na jih. Využít ještě lepší počasí. A do měsíce směrem LAos. Jsem sama zatím. Tak můžem něco vymyslet. MArket

Marketa

Ahoj Lenko, já letím zase z Austrálie přes Malajsii a pak 15.5. přilétám do Thajska a zůstávám do 29.5. Letím sama a ráda bych se k někomu přidala. Zatím nemám žádný přesný plán! Dej vědět na email: ma***************@***il.com

hombre

Kdyby vas lakalo potapeni na koh tao, muzeme se tam potkat;)

Tomáš

Ahoj,

Já se také vracím začátkem května z Austrálie a plánuji nějakou zastávku Thajsko/Bali. Preferoval jsem spíše Bali, ale sám jet nechci, takže bych dal klidně i Thajsko.

Jestli je to stále aktuální, tak dejte vědět na mail: To******@****am.cz (stejný mail mám i na FB) a nějak se domluvíme.

Mějte se, Tom 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: