Thajsko, Barma, Kambodža, Laos a Vietnam

Thajsko Koh Chang únor 2012

Kačka

Ahoj s přítelem letíme 25.2 .2012. Přílet je do Bangkoku a pak se přesuneme na Koh Chang. Kdyby byl zájem, rádi se s někým sejdeme. Můžem podnikat společné výlety. Návrat máme 15.3 2012. Už se moc těšíme. Chceme zajet i do Kambodži. Každou reakci uvítáme 🙂

Zkušenosti čtenářů

Mart'a

Ahoj Kacko, my letime s kamoskou a dvema kamarady 26.2. a zpet skoro jak vy.Taky chceme jet do Kambodzi na Angkor wat, pak Ayuttaya, ostrovy na jihu a samo ze Bangkok…Muzeme se trena setkat nooo..:-) bude nas aspon vic na vylety:-) dej vedet na email…paa:-)

Radek
Mart'a:

Ahoj , odlétáme s CSA 26.2. Bangkok, potom 1.3. Ko Chang.
Klidně se ozvěte, budeme také rádi, když se střetneme v dálavě s někým blízkým.

Kačka
Radek:

My budem na Koh Changu od 26.2 do 4.3 pak male ostruvky. Potom 10.3 – 11.3 znovu Koh Chang a nakonec 12.3 -14.3 Bangkok. Taky rádi uvidíme krajany :). Jinak by sme radi jeli na výlet na Ankor Wat do Kambodži. Nechcete se pridat? Chceme tam jet na 2 dny. Muj email je bl************@****am.cz Budu rada kdyz se ozvete :).

Petr

Ahoj, já do Thajska jedu potřetí, byl jsem na Phuketu, Phi Phi a Koh Samui. Nejsem náročný, ale moje přání je lepší bydlení (ne baťuřkaření). Prosím o stručný popis ostrova na který pojedu v únoru 2013. Díííík

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: