Ahoj, hledáme spolucestovatele na únor 2014 do Kambodži a Thajska. Cesta během února 2014 na 3 týdny maximálně.
Zatím jsme dva, já a moje sestra. Mně je 34, ségře 32. Zkušenosti máme hlavně s cestováním s batohem, zatím jsme byli nejdále v Turecku. Plánujeme cestovat autobusem, místní dopravou a někde si pronajmout auto nebo motorku. Jsme z Prahy.
Plán je Angkor v Kambodži, Siem Reap, týdenní odpočinek na pláži v Thajsku a Bangkok. Zatím to není plán moc detailní a pevný.
Rád bych si prohlídl i pracovní tábory Rudých Khmérů, ale chápu, že to někoho nezajímá.
Spát chceme v dostupných místech a nemusíme hotely. Jíst chceme místní jídlo, je tam neuvěřitelně levno.
Olda
Doplňuji pár dalších podrobností o cestě, kdyby se někdo chtěl přidat. Zatím jsme předběžně 4 lidi, ale nic není jisté. Až na to, že já a ségra jedem.
Jeli bysme s Aeroflotem, cena asi 14 000 předběžně. Let je do Bangkoku a pak hned autobusem na kambodžské hranice. Tam potom chrámy, ale pro mě příroda:
– Ostrov Rabbit Island (Kaoh Tunsay): tam se přjíždí z města Kep a je to tam pěkné.
– Pak výstup na Bokor v národním parku. Bydlení v městečku Kampot.
– Pak přejezd do Thajska, přechod na jihozápadě – Koh Kong
– A pak dál do města Trat a odtud trajektem z městečka na ostrov Ko chan. Asi 2 – 3 dny.
denor4553(zavináč)gmail.com
Hotovo, cesta připravena a přihlášky uzavřeny. Inzerát už není aktuální.
Ahoj Oldo.
Jedu přes Laos a Cambodii. 11. a 12. února Kampot, 13.-17. Sihanoukvill, 18. Koh Kong, 19. přechod do Thailand.
Pokud v tu dobu tam někde budete, mohli by jsme pražsky pokecat.
Dan
da*******@****am.cz
Skvělá volba..mohu jen doporučit jak TH tak KAMB.
Případně rád poskytnu cestovatelske tipy.
martin