Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko, Kambodža-únor 2014

Olda

Ahoj, hledáme spolucestovatele na únor 2014 do Kambodži a Thajska. Cesta během února 2014 na 3 týdny maximálně.

Zatím jsme dva, já a moje sestra. Mně je 34, ségře 32. Zkušenosti máme hlavně s cestováním s batohem, zatím jsme byli nejdále v Turecku. Plánujeme cestovat autobusem, místní dopravou a někde si pronajmout auto nebo motorku. Jsme z Prahy.

Plán je Angkor v Kambodži, Siem Reap, týdenní odpočinek na pláži v Thajsku a Bangkok. Zatím to není plán moc detailní a pevný.

Rád bych si prohlídl i pracovní tábory Rudých Khmérů, ale chápu, že to někoho nezajímá.

Spát chceme v dostupných místech a nemusíme hotely. Jíst chceme místní jídlo, je tam neuvěřitelně levno.

Olda

Zkušenosti čtenářů

Martin

Skvělá volba..mohu jen doporučit jak TH tak KAMB.
Případně rád poskytnu cestovatelske tipy.

martin

Olda

Doplňuji pár dalších podrobností o cestě, kdyby se někdo chtěl přidat. Zatím jsme předběžně 4 lidi, ale nic není jisté. Až na to, že já a ségra jedem.

Jeli bysme s Aeroflotem, cena asi 14 000 předběžně. Let je do Bangkoku a pak hned autobusem na kambodžské hranice. Tam potom chrámy, ale pro mě příroda:

– Ostrov Rabbit Island (Kaoh Tunsay): tam se přjíždí z města Kep a je to tam pěkné.
– Pak výstup na Bokor v národním parku. Bydlení v městečku Kampot.
– Pak přejezd do Thajska, přechod na jihozápadě – Koh Kong
– A pak dál do města Trat a odtud trajektem z městečka na ostrov Ko chan. Asi 2 – 3 dny.

denor4553(zavináč)gmail.com

Olda
Olda:

Hotovo, cesta připravena a přihlášky uzavřeny. Inzerát už není aktuální.

Daniel

Ahoj Oldo.
Jedu přes Laos a Cambodii. 11. a 12. února Kampot, 13.-17. Sihanoukvill, 18. Koh Kong, 19. přechod do Thailand.
Pokud v tu dobu tam někde budete, mohli by jsme pražsky pokecat.
Dan
da*******@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: