Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko – duben/květen 2014

Jarda

2-3 pohodové týdny na cestách po Thajsku s max. využitím dnů svátků 26.4. – 11.5.

Zkušenosti čtenářů

Lenka

Ahoj Jardo, tento termin mi vyhovuje a docela bych se rada pridala 🙂 Jaky typ dovolene te laka? Spis pohoda u more nebo naopak cestovani, poznavani odlehlych mist, pralesy, priroda, chramy apod?
Rada bych se domluvila, zni to bezva a diky praci sem vazana na terminy, ten tvuj je vazne idealni !

Hanka

ahoj,
zní to dost prima a určitě bych se ráda přidala, když by i přesnější plány vyhovovaly všem stranám. Jak si to přesně Jardo představuješ a jak jste se s Lenkou dohodli? jsem dost flexibilní a přispůsobivá, takže pokud by to nebylo 14 dní ležení na pláží, ale více poznávání, tak se určitě nějak dohodnem. Piště prosím na mail. díky Hanka

Daniel

zdravím přátelé a kamarádi 🙂
Moc rád bych se v tomto termínu taky přidal, poletím sám, takže uvítám na cestě každou „českou duši“ 🙂
Mám v plánu Thajsko (je mi jedno kde) a pak část dovolené Kuala Lumpur, Singapur a možná i Bali, ale také bych se přizpůsobil. Jsem spíše typ co chce poznávat (fotit) né se někde válet. Kontakt kdyžtak na mě 724 584 078 nebo fcb. Daniel Pavlovski , budu se těšit :))

Petr

Možná právě vzniká skupinka pro návštěvu Thajska na přelomu prosinec/leden 2014/2015. Celkem tak na 4 týdny. Nepřidá se někdo?

helena

ahoj, také se mi líbí jarní Thajsko, ráda bych se přidala. Máte už nějaké přesnější informace o cestě, termínu, co chcete vidět, jak se tam přesouvat a celkově jak to pojmout? Jelikož bych já cestu brala více jako dovolenou, tak preferuji trávit polovinu času někde po zajímavostech, památkách, městech a druhou polovinu času po přímořských vesničkách nebo ostrůvkách a užívání si moře, pláže, potápění atd. vše nízkonákladově. Co vy?

zuza

ahoj helena,
mam podobnu predstavu o case stravenom v Thajsku a chut vypadnut na dovolenku este v aprili (duben). Rada by som sa k niekomu pridala, aby som necestovala sama (v Thajsku som uz bola minuly rok).

v pripade zaujmu (plati aj pre ostatnych 🙂 moj mail ewew @ email. cz (tvoj mail mi nejde zobrazit)

zuza (30)

zuza

este doplnim moj predchadzajuci prispevok – vycestovat by som vedela uz koncom brezna 🙂

zuza

stale aktualne – hladam spolucestovatelov, resp. sa rada pridam k partii cestujucich do Thajska v dovolenkovom, pohodovom style 🙂

duben/kveten 2014 (ak to nevyjde, tak podzim 2014 – rijen/listopad)

kontakt: ew**@***il.cz

Lída

ahoj chcete letet nekdo 23.4. do thajska? ja tam poletim, budu asi 4 dny v Bangkoku a pak zbytek v Chiang mai kvuli nečemu a pak se vracím 1.5. do ČR, nejak tam nechci travit ten tyden sama, nepridal by se někdo ke mě? 🙂

hombre

Caute, kveten az crvnc budu na koh tao, toz prijedte se potopit do hlubin ;))

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: