Zdravím nechystáte se někdo do Thajska v dubnu na tři týdny? Jsme dva a jedeme tam poprvé, tak ať na to nejsme sami 🙂 Kdyby někdo byl napište email 😉
Ahoj, chtěla bych poznat někoho kdo by cestoval do Thajska v termínu březen/duben. Chystám se prožít 13 denní dovolenou. Tak kdyby měl někdo zájem kolem 40-50let spojte se se mnou na mém e-mailu.
Ahoj. Jmenuji se Dan.40let. Chystam se do Thajska v prvni polovině dubna. Nikdy jsem tak daleko ještě nebyl.Rad bych kdyby se někdo přidal. Jakou maš představu o této cestě?
Ahoj Radano,i já bych chtěla jet od 6,3 -22.3 do Thajska s ck Firo,Tvůj mail na portálu není vidět,tak se ozvi na můj,pokud chceš.mai:ga****@*****um.cz
Ahoj do Thajska by som hrozne rada, práve v dubnu mám dovolenku 3 týždňe .
Ahoj, hledám parťáka pro cestu do Thajska a Kambodže v březnu 2014 na cca 3 týdny.Byla jsem domluvená s kamarádkou, ale zradilo ji zdraví 🙁 V Kambodži jsem byla již 2x, naposledy únor 2013. Chtěla bych vidět Kardamonové hory, Kep, Kampot, Bokor. Možností je celá
řada, záleží na domluvě :)Také je možnost neletět přímo, ale přes Bangkok (levnější let), dále do Trat, Koh Chang a Koh Kood a pak směr Kambodža Sihanoukville… Z JV Asie jsem již navštívila také Laos, Thajsko, Vietnam, Singapore.Jen nechci s CK, která vše prodraží a člověk je většinou vázaný programem.Magda, 28 let Ma************@****am.cz
Ahojte, my ideme s priateľom do Thajska prvýkrát, odlet 2.4.2014 z Viedne, návrat 29.4.2014. Máme v pláne navštíviť: Kanchanaburi–>Koh Tao–>Phangan (full moon party)–>Samui–>jednu noc v Surat Thani(máme prelet do BKK)–>Ayutthaya a zakončíme pobyt v BKK.
Ak by sa chcel niekto pridať, prípadne stretnúť aspoň v časti cesty, budeme radi, ideme na takúto cestu prvýkrát. Ja 24, priateľ 23
Ahoj Katko,
já bych se chtěl podívat do Thajska na přelomu roků 2014/2015 tak na 4 týdny. Zrovna se možná dáváme dohromady jedna skupinka lidí. Nechtěla by sis to pak třeba i s přítelem zase zopakovat? Když tak napište na rt*****@****am.cz
Petr 35let
Ahojte volam sa Jaro .Idem tiez prvy krat do Thajska odlet 11.3.2014 z Viedne navrat 7.4.2014 bez skusenosti.Plan BKK,Ayutthaya a potom tulacka smerom na juh asi Railay bez stresu ziadna nahanacka cca 4 tyzdne.Ak by sa chcel niekto pridat,budem rad.Europu scestovanu mam ang.jazyk ovladam .Plan nieje pevny som otvoreny dobrym napadom. email ja********@***il.com Vek 36.
Ahoj, já se do Thajska chystám od 8.-22.3. Byla jsem již loni v březnu, takže nějaké zkušenosti mám. Cíle budu řešit operativně. Kdyby se chtěl někdo přidat, budu ráda. Hezký večer.
Ahoj, ja sa chystam do thajska+bali zaciatkom marca, ak by ste aj vy tak isli tak mozeme spolocne