Našli by se zde spolucestovatelé na cestu do Thajska v březnu 2013 na cca 14 dní , nejlépe po jižních ostrovech? Nebo i někam úplně jinam……..
Dobrý den,
do Thajska bych zas ráda jela, ale nemám s kým. Ale proč až v březnu? Lepší je leden či únor. Jinak bych se docela ráda přidala. Jsem ještě o něco starší, ale fit a bezkonfliktní, přizpůsobivá. Jinak raději méně než více. Na jednou místě nejlépe na jihu a výlety. Jitka
Ahoj Jitko, stejná je i moje představa,základna a výlety kolem. Mohu jet koncem ledna , ale musím být doma do 23.2., jarní prázdniny. Jana – ročník 53.
Jsme par 28 a 30let. V lednu, nebo unoru 2013 bychom radi leteli do Thajska. Nechceme jet sami a proto hledame fajn clovicka, nebo lidicky, kteri tam uz byly a maji zkusenosti.
Ahoj, rád bych se do Thajska po pár letech zase podíval, ale samotnému se mi nechce. Nechce se někdo přidat?
Ahoj lidi, před týdnem jsme se vrátili z cesty po Thajsku a po úžasné zkušenosti jsem slíbil, že udělám malou reklamu/referenci na potápěčské kurzy. Na ostrově Ko Phi Phi (mimochodem jeden z nejkrásnějších ostrůvků co jsme viděli) se nachází vcelku dost shopů, které nabízí potápěčské kurzy. Mezi nimi lze nalézt také diving centrum Baracuda (http://www.phiphibarakuda.com/), které nabízí kurzy potápění PADI, místní ponory (fun diving) a pokud si jako svého instruktora vyberete velice příjemnou čekou slečnu Kláru, dostanete také celou řadu praktických a osvědčených informací o možnostech, co lze na ostrově dělat i mimo potápění (od ubytování po zábavu). Potápění na Phi Phi pro nás byl prakticky nejzajímavější zážitek, zvláště když dostanete všechny instrukce a případné dotazy řešíte v mateřském jazyce. Přístup k nám jako k naprostým začátečníkům byl úplně skvělý, a to jak po stránce profesionální tak lidské. Chytlo nás to natolik, že vážně uvažujeme o pokročilejších kurzech. Ceny v Thajsku jsou více než výhodné. V případě, že byste měli cestu na Phi Phi a chtěli zkusit potápění u korálových útesů, neváhejte se obrátit na Kláru Bednářovou (FB – Klára Bednářová; Mail: kl***@*******ol.cz; web: http://www.graficool.cz) nebo s případnými dotazy na mě (FB – Ondra Štika; Mail: On*********@****am.cz). Zlomek toho, jak to vypadá ve skutečnosti, se můžete podívat zde: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VEpC0j-fQc8#! S pozdravem a přáním spousty krásných prožitků na cestách. Ondra
Ahoj cestovatelé, jsme pár 57 a 60 let. Zajímala jsem se o cestování do Thajska s německou cestovkou. Německy moc neumím a tak si netroufám s nima jet, i když mají
O hodně levnější ceny za zájezd. Stejně chceme v zimě odletět i s českou cestovkou. Máme rádi pobyt u moře, ale chtěli bychom poznat i okolí, ostrovy, prostě jezdit i na výlety. Když by se ozval pár taky na cestování do Thajska, budeme rádi. Jsme v pohodě. Zatím zdravím, ahoj
Ahoj, do Thajska se v březnu asi chystám, jen nevím ještě zda se ke mne moji přátelé přidají. Jak si trip do Thajska představuješ? Už jsi v Thajsku či podobné zemi někdy byla?
Moc ráda bych v zimě jela někam do tepla, nejlépe zase do JV Asie, ale nemám s kým.. jsem starší, ale fit, přizpůsobivá, bezkonfliktní. Preferuji levnější ubytování, ale dobré jídlo, pár výletů, ale hlavně odpočinek na krásné pláži. Mluvím dobře A