Chystám se letos do Thajska. Pro konkrétní termín jsem se ještě nerozhodl. Mám v plánu tam strávit tak 3 týdny. Chtěl bych hodně cestovat a poznávat, ale na druhou stranu žádné velké túry. Rád bych někoho vzal s sebou. Alespoň na část cesty.
Našel by se nějaký parťák nebo parťačka?
Vláďa, 35 let
Cau Vlado, taky planuju (zatim sama) cestu do Thajska (Bangkok, jih + ostrovy), kdyztak mi napis nejaky podrobnosti na mejl. Diky. Simona
Ahoj Simono, to zní dobře. Detaily máš v mailu. Vláďa
Ahoj,
6.3. letíme se známým na 2 týdny do Thajska- Bangkok a okolí a pak na jih kolem Phuketu, tak jestli chcete, tak se můžete přidat..
Ahoj, pokud je tu tedy někdo, kdo se chystá jako já v březnu do Thajska a ještě nemá letenku, tak ať se mi prosím ozve, ať můžeme letenky koupit co nejdřív.
Ahoj Vlado, tak na kdy jsi sehnal letenky do thajska? Ja jsem tu od 18.3 do 17.4 a rada bych se pridala k nejakym cestovatelum 🙂 kdyztak napis, jaky je tvuj plan, ja bych chtela pak v dubnu jeste sever thajska a laos. Kdyztak pis na mail
ahoj Jani,
napiš na sebe kontakt – email, my tam také 18. budeme – Thajsko, Laos, Kambodža
Chystám se co v nejbližší době do Thajska s batohem na zádech. Mám v plánu tam strávit tak 3 týdny.
Našel by se nějaký parťák nebo parťačka?
Jel bych i za týden pokuď se sežene letenka za přijatelnou cenu. Ve dvou se to táhne lépe,popřípadě i skupina. Nemám s tím problém.
Díky Michal
Michale,co mas v planu?Pridal by se na Sev.Thajsko a Laos?
Zdravím
Ja by som sa chcel spýtať koľko tak predpokldadáte že Vás bude stáť takýto výlet povezdme ak idete na 2 týždne (bez letenky a bez nejakého extra cestovania)
Rado,Ja jedu na sever a mam denni rozpocet 20-25$,na jidlo,ubytko a presuny.Zalezi kam planujes a co budes delat za aktivity.Na jihu KDE je to vic turisticke pocitej s vysimi cenami ubytovani a vstupu.Pokud planujes vylety pres cestovku,tak pocitej ze zaplatis tak trojnasobek nez kdyby ses vydal na vlastni pest.
Vďaka za info, už som sa tu skontaktoval s viacerými cestovateľmi a sme sa dohodli, budúci týždeň vyrážame do Thajska 🙂
Ja hladam tiez partakov na cestu do Thajska od 24.09-15.10 od Bangkoku dole na juh pri Krabi a podobne. Snorchlovanie,horolezenie, tury, pamiatky hlavne aby bol nabity program. Mlady parik 22/26. Budeme radi ak by sa niekto pridal. Letenky sa daju zohnat priblizne za 600€ cez Turkish Airlines. Anglictinar vitany.
To Ewka: Mně by se tento termin docela libil. Mas nejake blizsi predstavy? Kdyztak na email, at ot tu nezahltime. Ja mam predstavu – max tri tydny (kombinace „projet vsechno mozne“ + oddech na plazi :-).
Ahoj Ewko, jsem taky mladý pár 23/26 radi bychom podnikli na podzim taky cestu na mail napiš mi prosim na muj mail
ahojte,
rada by som sa pridala ku skupinke cestovatelov a spoznala tak Thajsko. termin – asi nie skor ako august tohto roku, pripadne buduci rok. Ziadna narocna turistika, skor spoznavanie kultury, pamiatok, prirody a pod. 🙂
Zdravim,
nechysta se nekdo do Thajska mezi 27.4. a 12.5? Pripadne nechce se nekdo pripojit na cestovani, relax, potapko atd.? Letenky zatim jsou, ale nevahala bych 🙂 pisnete mi kdyztak na email. 😀
nazdarek chystame s manželem v prosinci do Thajska jeste jsme tam nebyli a hledame nekoho kdo to tam uz zna a mohl by nas protahnout přirodou!hledame nekoho kdo chce cestovat!
kdy odlétáte, já s milencem odlétám 1.12.2013
neplánuje někdo THAJSKO přes prázdniny? třeba červenec?
Ahoj Terezo. Já s přítelkyní plánujem dovču v září (prázdniny pro VŠ), Thajsko je jednou z uvažovaných destinací. Jen tedy jak ohledně období dešťů, které v tuhle dobu v Thajsku panují. Snažím se o tom sbírat info, prozatím dost nejednoznačné. Tak kdyby jsi měla prázdniny i v září … ozvi se 🙂
Ahoj, já chci v červenci vyrazit, počasí neřeším, nějak bude, jedu poznat místní svět a vyčistit hlavu…
Ahoj. Plánuju sama vyrazit do Thajska v červenci, viděla bych to tak na 3 týdny a pak se přesouvám do Kambodže. Můžeme se domluvit na kusu společné cesty….
Ahoj, já bych taky měla v plánu Thajsko, ale bohužel můžu až v srpnu. cca taky na 3 týdny. Dřív si nemůžu vzít v práci dovču. Tak nešlo by to přehodit?
Ahoj Vlado, napis mi prosim vice infa do mailu *****@***il.com">-va*****@***il.com, dekuji, Janca.
Ahojte, od 5.11.2013 do 19.11.2013 ideme s priateľom do Bangkoku. Ak by sa chcel niekto pridať budeme len radi.
Ahoj Ivano, chtěla bych se zeptat jesli budete jen v bankogu nebo se vydáte pak i na ostrovy někám?
Mirka, ideme smerom na Juh dole…planujeme Bali, Kuala Lumpur a potom Thajske ostrovy a nakoniec Bangkok.
Ahoj předběžně bych měl zájem se s vámi kouknout do Thajska od 5.11. do 19.11.
Dej mi vědět na email.
on************@***il.com
Ahoj, přeji šťastnou cestu. Kdyby se vám chtělo, napište mi své postřehy. My letíme 1.12. a každá čerstvá rada se hodí. Díky moc a držím palečky
Ahoj od jsem 14.6. v Bangkoku a chystam se cestovat smerem na jih, rad se potkam s nekym popripade podniknu spolucestu. V bangkoku budu este par dnu nez si to tu prohlidnu,predpokladam max. tyden. Tak se ozvete
Ahojte
30.10.-10.12 Thajsko,prida sa niekto?
vn*****@***il.com
Měl by někdo zájem letět se mnou nebo za mnou přiletět do Bangkoku. Budu v Thajsku od 17.2. do 16.4. 2014. Mám tam zázemí. Zajistím ubytování i trasu podle dohody. Chci navštívit na cca 10 dní Bali. Hledám společnici nebo společníka od 6.3.na pár týdnů. Spěchá. Jiří
Cau Jirko, ja podla vsetkeho priletim do bangkoku 5-6.marca a mam v plane si pozriet par dni BKK a byt nejaky cas v thajsku a potom urcite ist na bali mozno na par tyzdnov.
ak by ti to vyhovovalo tak sa ozvi
V době od 31.1-17.3.2014 jsme v Thajsku. V termínu od 1.-17.3. hledáme pár lidiček, kteří by měli zájem navštívit na cca 4 dny Kambodžu (Ankor). Jsme 3 a máme nabídku od CK v Thajsku,která zařídí zájezd z Bangkoku pro 8-10 lidí mikrobusem.V případě zájmu, prosím, ozvěte se.
Ahoj sháním spolu cestovatele nebo cestovatelku do Thajska a Emirátu : Bangkoku 5 dni poté přelet na ostrov Krabi 8 dní návrat do Bangkoku a přelet do Dubaje na 4 dny a návrat do prahy v termínech 24.2.-14.3.2014 můj email je da*******@****an.cz
Cau Vlado,planuju sever,okoli Chiang Mai a Myanmarske hranice.Pak prekrocit hranici do Laosu v Chiang Kong ,poputovat trosku po Mekongu a vratit se do Thajska pres Vientaine.Dej vedet pokud by jsi se pridal.Vyrazim v Dubnu.Daniela
Ahoj Dančo, to nezní špatně. Původně jsem měl sice v plánu cestovat jen po Thajsku a převážně na jihu, jezdit po ostrovech apod., ale netrvám na tom. Nicméně Thajsko jsem si vybral kvůli bezpečnosti a přívětivosti k turistům. Ty okolní země na tom v tomto ohledu nejsou tak dobře.
Laos, coby policejní stát, je velice bezpečný.