Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko 2013

Vláďa

Chystám se letos do Thajska. Pro konkrétní termín jsem se ještě nerozhodl. Mám v plánu tam strávit tak 3 týdny. Chtěl bych hodně cestovat a poznávat, ale na druhou stranu žádné velké túry. Rád bych někoho vzal s sebou. Alespoň na část cesty.

Našel by se nějaký parťák nebo parťačka?

Vláďa, 35 let

Zkušenosti čtenářů

Danca

Cau Vlado,planuju sever,okoli Chiang Mai a Myanmarske hranice.Pak prekrocit hranici do Laosu v Chiang Kong ,poputovat trosku po Mekongu a vratit se do Thajska pres Vientaine.Dej vedet pokud by jsi se pridal.Vyrazim v Dubnu.Daniela

Vláďa
Danca:

Ahoj Dančo, to nezní špatně. Původně jsem měl sice v plánu cestovat jen po Thajsku a převážně na jihu, jezdit po ostrovech apod., ale netrvám na tom. Nicméně Thajsko jsem si vybral kvůli bezpečnosti a přívětivosti k turistům. Ty okolní země na tom v tomto ohledu nejsou tak dobře.

Jirka
Vláďa:

Laos, coby policejní stát, je velice bezpečný.

Simona

Cau Vlado, taky planuju (zatim sama) cestu do Thajska (Bangkok, jih + ostrovy), kdyztak mi napis nejaky podrobnosti na mejl. Diky. Simona

Vláďa
Simona:

Ahoj Simono, to zní dobře. Detaily máš v mailu. Vláďa

Jitka
Simona:

Ahoj,
6.3. letíme se známým na 2 týdny do Thajska- Bangkok a okolí a pak na jih kolem Phuketu, tak jestli chcete, tak se můžete přidat..

Vláďa
Simona:

Ahoj, pokud je tu tedy někdo, kdo se chystá jako já v březnu do Thajska a ještě nemá letenku, tak ať se mi prosím ozve, ať můžeme letenky koupit co nejdřív.

janca
Vláďa:

Ahoj Vlado, tak na kdy jsi sehnal letenky do thajska? Ja jsem tu od 18.3 do 17.4 a rada bych se pridala k nejakym cestovatelum 🙂 kdyztak napis, jaky je tvuj plan, ja bych chtela pak v dubnu jeste sever thajska a laos. Kdyztak pis na mail

janca:

ahoj Jani,
napiš na sebe kontakt – email, my tam také 18. budeme – Thajsko, Laos, Kambodža

Michal

Chystám se co v nejbližší době do Thajska s batohem na zádech. Mám v plánu tam strávit tak 3 týdny.

Našel by se nějaký parťák nebo parťačka?
Jel bych i za týden pokuď se sežene letenka za přijatelnou cenu. Ve dvou se to táhne lépe,popřípadě i skupina. Nemám s tím problém.
Díky Michal

Danca
Michal:

Michale,co mas v planu?Pridal by se na Sev.Thajsko a Laos?

Rado

Zdravím
Ja by som sa chcel spýtať koľko tak predpokldadáte že Vás bude stáť takýto výlet povezdme ak idete na 2 týždne (bez letenky a bez nejakého extra cestovania)

Danca

Rado,Ja jedu na sever a mam denni rozpocet 20-25$,na jidlo,ubytko a presuny.Zalezi kam planujes a co budes delat za aktivity.Na jihu KDE je to vic turisticke pocitej s vysimi cenami ubytovani a vstupu.Pokud planujes vylety pres cestovku,tak pocitej ze zaplatis tak trojnasobek nez kdyby ses vydal na vlastni pest.

Rado
Danca:

Vďaka za info, už som sa tu skontaktoval s viacerými cestovateľmi a sme sa dohodli, budúci týždeň vyrážame do Thajska 🙂

Ewka

Ja hladam tiez partakov na cestu do Thajska od 24.09-15.10 od Bangkoku dole na juh pri Krabi a podobne. Snorchlovanie,horolezenie, tury, pamiatky hlavne aby bol nabity program. Mlady parik 22/26. Budeme radi ak by sa niekto pridal. Letenky sa daju zohnat priblizne za 600€ cez Turkish Airlines. Anglictinar vitany.

Katka
Ewka:

To Ewka: Mně by se tento termin docela libil. Mas nejake blizsi predstavy? Kdyztak na email, at ot tu nezahltime. Ja mam predstavu – max tri tydny (kombinace „projet vsechno mozne“ + oddech na plazi :-).

mirka
Ewka:

Ahoj Ewko, jsem taky mladý pár 23/26 radi bychom podnikli na podzim taky cestu na mail napiš mi prosim na muj mail

zuza

ahojte,
rada by som sa pridala ku skupinke cestovatelov a spoznala tak Thajsko. termin – asi nie skor ako august tohto roku, pripadne buduci rok. Ziadna narocna turistika, skor spoznavanie kultury, pamiatok, prirody a pod. 🙂

Daska

Zdravim,

nechysta se nekdo do Thajska mezi 27.4. a 12.5? Pripadne nechce se nekdo pripojit na cestovani, relax, potapko atd.? Letenky zatim jsou, ale nevahala bych 🙂 pisnete mi kdyztak na email. 😀

Merlin

nazdarek chystame s manželem v prosinci do Thajska jeste jsme tam nebyli a hledame nekoho kdo to tam uz zna a mohl by nas protahnout přirodou!hledame nekoho kdo chce cestovat!

kadzam
Merlin:

kdy odlétáte, já s milencem odlétám 1.12.2013

Tereza

neplánuje někdo THAJSKO přes prázdniny? třeba červenec?

Ondra
Tereza:

Ahoj Terezo. Já s přítelkyní plánujem dovču v září (prázdniny pro VŠ), Thajsko je jednou z uvažovaných destinací. Jen tedy jak ohledně období dešťů, které v tuhle dobu v Thajsku panují. Snažím se o tom sbírat info, prozatím dost nejednoznačné. Tak kdyby jsi měla prázdniny i v září … ozvi se 🙂

Milan
Tereza:

Ahoj, já chci v červenci vyrazit, počasí neřeším, nějak bude, jedu poznat místní svět a vyčistit hlavu…

Anna
Tereza:

Ahoj. Plánuju sama vyrazit do Thajska v červenci, viděla bych to tak na 3 týdny a pak se přesouvám do Kambodže. Můžeme se domluvit na kusu společné cesty….

Lenka
Anna:

Ahoj, já bych taky měla v plánu Thajsko, ale bohužel můžu až v srpnu. cca taky na 3 týdny. Dřív si nemůžu vzít v práci dovču. Tak nešlo by to přehodit?

Jana Vaskova

Ahoj Vlado, napis mi prosim vice infa do mailu *****@***il.com">-va*****@***il.com, dekuji, Janca.

Ivana

Ahojte, od 5.11.2013 do 19.11.2013 ideme s priateľom do Bangkoku. Ak by sa chcel niekto pridať budeme len radi.

Mirka
Ivana:

Ahoj Ivano, chtěla bych se zeptat jesli budete jen v bankogu nebo se vydáte pak i na ostrovy někám?

Ivana
Mirka:

Mirka, ideme smerom na Juh dole…planujeme Bali, Kuala Lumpur a potom Thajske ostrovy a nakoniec Bangkok.

Ondra
Ivana:

Ahoj předběžně bych měl zájem se s vámi kouknout do Thajska od 5.11. do 19.11.
Dej mi vědět na email.
on************@***il.com

kadzam
Ivana:

Ahoj, přeji šťastnou cestu. Kdyby se vám chtělo, napište mi své postřehy. My letíme 1.12. a každá čerstvá rada se hodí. Díky moc a držím palečky

parpi

Ahoj od jsem 14.6. v Bangkoku a chystam se cestovat smerem na jih, rad se potkam s nekym popripade podniknu spolucestu. V bangkoku budu este par dnu nez si to tu prohlidnu,predpokladam max. tyden. Tak se ozvete

Vladon

Ahojte
30.10.-10.12 Thajsko,prida sa niekto?
vn*****@***il.com

Jirka

Měl by někdo zájem letět se mnou nebo za mnou přiletět do Bangkoku. Budu v Thajsku od 17.2. do 16.4. 2014. Mám tam zázemí. Zajistím ubytování i trasu podle dohody. Chci navštívit na cca 10 dní Bali. Hledám společnici nebo společníka od 6.3.na pár týdnů. Spěchá. Jiří

Martin

Cau Jirko, ja podla vsetkeho priletim do bangkoku 5-6.marca a mam v plane si pozriet par dni BKK a byt nejaky cas v thajsku a potom urcite ist na bali mozno na par tyzdnov.
ak by ti to vyhovovalo tak sa ozvi

Eva

V době od 31.1-17.3.2014 jsme v Thajsku. V termínu od 1.-17.3. hledáme pár lidiček, kteří by měli zájem navštívit na cca 4 dny Kambodžu (Ankor). Jsme 3 a máme nabídku od CK v Thajsku,která zařídí zájezd z Bangkoku pro 8-10 lidí mikrobusem.V případě zájmu, prosím, ozvěte se.

Daniil

Ahoj sháním spolu cestovatele nebo cestovatelku do Thajska a Emirátu : Bangkoku 5 dni poté přelet na ostrov Krabi 8 dní návrat do Bangkoku a přelet do Dubaje na 4 dny a návrat do prahy v termínech 24.2.-14.3.2014 můj email je da*******@****an.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: