Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko 17.1 – 16.3 2015

Petr

Ahoj,
už mě přestalo bavit poslouchat od kamarádů pořád samé výmluvy a odkládání koupě letenek, tak vyrážím poprvé do Thajska a sám. Budu 17.1 ráno v Bangkoku dál zatím nevím. At je trochu zábava, tak chci vyrazit vlakem např. Kanchanaburi, Koh Tao,Ko Phangan,Koh Lipe, popřípadě se nebráním výletu do Kambodži, nebo Malajsie.Rád se k někomu přidám a přizpůsobím své plány. Je mi 30 a rad poznám nové kamarády 🙂
no******@****am.cz

Zkušenosti čtenářů

Pave

Ahoj,ja budu v Bangkoku od 18.01 asi na 4 dny pak pojezdu na jih potápění a pláže hb…a zatim nevím, ale je možné že pojezdu taky sám tak i tak ,můžeme se setkat..

Petr

Ahoj,když se domluvíme, tak na tebe můžu počkat.

Tony

Ahoj
Chceme zase po roce letět do Thajska asi tak 20.1.2015 na mesic
Sháníme příjemné lidi na společnou cestu za poznáním dalších krásných míst
Itinerar se dá dohodnout
Jsme pár středního věku z Praha
Bude li mít někdo zájem můžeme se dohodnout osobně nebo emailem

Dan
Tony:

Ahoj Tony již máš parťáky na cestu po Thajsku?Jestli ne ozvi se mi na mail. Jsme pár taktéž z Prahy.Dan

Alena
Tony:

Ahoj,budu na Krabi a okolí 29.1.-11.3.,jedu sama,ráda se přidám. Alena (60).

Anicka

Ahoj, taky jsem se rozhodla pro solo cestu (zatím asi Thajsko, Laos, Kambodza) koncem ledna a v unoru. Planuji priletet do Bangkoku nekdy po 23.1. dal zatim nemam jasny plan. Rada poznam nekoho na cast spolecne cesty. Je mi 25 a jsem z Prahy. Piste mail (do Vanoc jsem v zahranici, pak muzu i osobni setkani).

Radek
Anicka:

Ahoj Ani, planuji koupi letenky 22 z pardubic…. neni to tvuj let? asi budu sam, tak….. :-)… jo a je mi 29

Petr

Ahoj Tony a Aničko,
mám sraz Pavlem 19.1. v Bangkoku kde se zdržíme pár dní a pak jedeme na Phi Phi do českého diving centra.Poté mám v plánu pokračovat nejspíš směr Kambodža, ale vše je o domluvě, tak už se tam jenom potkat. 🙂

Téra
Petr:

Ahoj Petře, Tony a Aničko. Chystám se do Bangoku taky někdy kolem 23. 1. Ráda bych se přidala do skupiny a zažila na cestách nějakou tu srandu:) Po Thajku bych ráda zažila Vietnam, Laos, Kambodžu a popřípadě Indonesii. Tak jestli se Vám chce rozšířit výpravu o dalšího parťáka, ozvěte se:) Ahoj Téra

Hanka
Téra:

Ahoj,
budu celý únor v Jihovýchodní Asii, za sebou již budu mít lednovou cestu po Malajsii, jižním Vietnamu a Kambodže, chtěla bych pak pokračovala někam dále Thajsko, Laos, severní Vietnam, Barma či Borneo. Ráda bych se také k někomu připojila. Prosím, dejte mi vědět.

Milan
Hanka:

Ahoj Hanko,
Rad bych se vydal nekdy v polovine unora do Thajska (mozna Vietnam nebo Kambodza). Jel bych na mesic. Pokud budes mit zajem, tak se ozvi.

Radek
Téra:

A ted koukam, ze je to tu rozjete….. rad se take pridam… podniknu cokoli, cestovani, potapeni(novacek), flakani :-D…. planuji tak mesic, letenku jeste nemam, tak email lo***@****am.cz nebo urcite budete slusni lide :D, tak FB franta popelnik, at je to rychlejsi dohoda

Dalibor
Téra:

Ahoj Tero a vsichni ostatni, budu v Bankoku 31.1. a vracim se 12.3., plany prizpusobim, chci ale prjit sever, 1-2d Barma, ci Kambodza, stred, pak potapeni, pak jih, 1-2d Malajsie, pak zpet.

Petr

Ahoj Téro,budu rád, když se domluvíme 🙂

Téra
Petr:

Ok, akorat se poohližim po letenkach..Dám vědět datum příletu jakmile nakoupím:)

Anicka

Ahoj, ja taky asi poletím 23.1. z Prahy. Chtěla bych přes sever Thajska jet do Laosu a Kambodzi. Tak to můžem nějak spojit. A.

Ema
Anicka:

Ahoj, som zo Slovenska a rada by som isla do Thajska (nevylucujem aj ine krajiny) koncom januara. Zatial nemam spolocnost, tak by som sa pridala 🙂 Ja dievca, 20 rokov. Ak sa da, prosim o mnail

Dalibor
Ema:

Ahoj Emo,

letim do Thajska 30.1.-12.3.2015, pokud by jsi se mela zajem pridat I jen na cast cesty, tak pisni na ca****@****am.cz.

Rado

Zdravim vas, taktiez sa chystam do Thajska, prave vyberam letenku. Pravdepodobne koncom januara, na 3 tyzdne. Bangkok a potom vlakom smer Krabi, Phi Phi,Koh Lanta kvoli potapaniu a medzitym rozne zastavky ani neviem kde :). Nemam to nejak rozplanovane …

Lukas

Ahoj Petře, Tony, Aničko, Terko. Taky bych letěl. Kdo má už koupené letenky? Nechtěl bych se sám plantat v Bankoku, tak bych rád s někým letěl už z Prahy. Napište lu************@*****um.cz

Michal

Ahoj ,
byl jsem v Thajsku ted v březnu a nádhera ze super kamarádem ze Slovenska . Mam projete jižní Thajsko , různé ostrovy s potápěním na každém ostrově. Taky plánuji Vietnam,,Malajsie atd. Odlet 21.1-26.3.2015 . Pokud chce zažít někdo dobrodružství všemi prostředky i stopem . Mile rad pomůžu i poradím . Michal

Milan
Michal:

Ahoj Michale,
Nevim, jestli uz mas letenku a kam presne letis. Rad bych vycestoval nekdy v unoru do Thajska a spolecnost uvitam. Pokud uz nemas jine plany budu rad, kdyz das vedet.

Lenka Musialova
Michal:

Ahoj Michale, hledáš parťáka na cesty? ráda bych se přidala, momentáně jsem v Sydney, ready to go tak do týdne .)

Michal
Lenka Musialova:

Ahoj Leni, určitě jsi vítána.kdyz tak mi písni na ba********@****am.cz. Mužem se domluvit 🙂 M.

Petr

Ahoj, jsem rád, že jste se všichni ozvali, kolem 21.1 budeme z Bangkoku odjíždět směrem na jih, kdo chce, ať se přidá.Ozvete se na email: no******@****am.cz

Lukáš

Ahoj, Letí někdo ke konci Ledna (ideálně 21-26) z Prahy do Thajska. Já bych tam chtěl na cca měsíc. Napište lu************@*****um.cz Dík

Rado

Ahojte … takze nakoniec som si kupil letenku s odletom 22.1. a teda 23.1. som v Bangkoku. Ak ma niekto zaujem, kludne sa ozvite … ra************@***il.com

Tera

Ahoj lidi, já mám přílet do Bangkoku 27.1. odpoledne.Zustanu dva dny a pak na jih. Tak kdyby nekdo podobnej prilet, dejte vedet:)

angie

ahoj, ja budem v thajsku od 14.1 do zaciatku maja. najprv v pattayi a potom sa uvidi… ak sa chce niekto pridat, napiste na ja**********@**st.cz

Krigi

Letíme 23.1.2015 do Bangkoku společně s manželkou a pak na jih – zépadní pobřeži Mook, Lipe – možná Langkavi, KL… Nemá někdo stejnou cestu ?

Pavel

zdravím rád bych do Thajska cca tak kolem 26.1. do 10.2 nepřidal by se někdo? je mi 33 let jsem z Libereckého kraje tak že by se dalo domluvit třeba osobně na cestě co a jak samotnému se mi nechce

Petr

Ahoj,
od soboty 17.1 jsem v Bangkoku, na pár dní jedu Kanchanaburi,kde se budu postupně potkávat s dalšími a máme předběžně v plánu přesun na jih Krabi,Phi Phi, Ko Lanta, atd. a poté přesun na Koh Phangan a Koh Tao, cca měsíc cesty. Pokračuji pak nejspíš směr Kambodža.
Čím více nás bude, tím více srandy můžeme zažít, tak se ozvěte a přidejte se průběhu cesty, jak Vám to bude vycházet 🙂
no******@****am.cz

Tera
Petr:

Ja mam nakonec letenku az na 27.1. do Bangoku

Petr
Tera:

Tak se ozvi,až dorazíš

Honza

ahoj, od 21.1. do 25.1. se budu flákat někde po Bangkoku, jsem sám tak si klidně mužem někde dát pivko, vracím se po dvouměsíční cesty po Thajsku, mužu dát aktualní info a popřípadě nějaký kontakty.. 🙂 mr******@***il.com

Petr

Ahoj,
omlouvám se všem, kterým jsem neodpověděl na no******@****am.cz
Nemám možnost získat přístup ke svému emailu, proto dávám odkaz na facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008049729675
nebo pe******@****am.cz

Lukáš

Ahoj,
plánuje někdo oslavu Nového roku v Bangkoku (kolem 19.2)? Rádi bychom se tam s někým sešli.
pište sem nebo na email lu************@*****um.cz

Misa

17. 2. Priletim do Bangkoku a dal chci pokracovat Laos, kambodza, …… Nechcete se tam nekdo sejit? misahou@seznam. Cz

pavel

Zdravím tak posun termínů na Thajsko bych mohl letět 30.1 do 14.2 přidal by se někdo

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: