Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko 15-30.3.2013 – kdo se přidá?

Jura

Ahoj, jedeme se ženou do Thajska v termínu 15-30.3.2013, nechce se přidat nějaký pár pohodářů se smyslem pro humor? Chceme spíš něco zajímavého vidět a prožít, než se jen válet u moře nebo u bazénu. Lokace zatím vybíráme jih nebo sever od Bangkoku, ještě jsme tam nebyli. Vidíme to na nějaký okružní výlet vlakem, busem, lodí, ochutnávat místní speciality, vyrazit i do pralesa a podobně. Jura, 39 let

Zkušenosti čtenářů

Kozmicz

Zdravím,

s přítelkyní a kamarádem plánujeme do Thajska 13 až 28.3., plánujeme být první tři dny v Bangkoku a potom vlakem přesun na jih, kde bychom rádi navštívili destinace Phuket, Krabi a ostrovy Phi Phi. Pokud budete chtít můžeme společně něco podniknout :)) Letenky už koupené máme… Našim cílem je zemi poznávat, ale zároveň lehce u moře relaxovat :))

Jura
Kozmicz:

Ahoj,
díky za info. To by se dalo spojit, my budeme v BKK 16.3. a asi bychom se hned někam přesunuli, BKK chceme projít až na konec našeho pobytu. Ten jih vypadá zajímavě, proberu to se ženou přes vánoce a pak se ozvu. Jelikož jsem aktivní potápěč, tam mě ten jih láká víc než vnitrozemí, ale nevím, jestli mi to doma projde :o))

Pavel Pavlík
Jura:

Ahojky,
je mi 37 let a přítelkyni 43 let, chceme jet do thajska v tomto termínu také a potom nějaký čas cestovat…pár let. můžeme počít cestu s Vámi, jsem též potapěč a to by mohlo napomoci přemluvit ženské pokolení. Ta má mne poslechne na slovo, takže to nebude těžké napomoci udolat tu Tvou :-).
Pěkné svátky přeji a ozvi se Pavel

Jura
Pavel Pavlík:

Ahoj všem,
tak jsem se nakonec rozhodl pro sever, potápění na jihu si nechám na příště s kamarády. Plán naší cesty je zhruba takto:
16.3. přílet do BKK
16.3. přejezd nočním vlakem do Chiang Mai, tam budeme 17.3. ráno. V Chiang Mai plánujeme 3-denní trek s průvodcem (2 noci přespání ve vesnicích), možná bychom to protáhli až na 4 noci, ale to je maximum, abychom stihli i další zajímavosti. Třeba Hot Springs, Tiger Kingdom, ZOO, chrámy, vylézt na Doi Inthanon a pod.
26.3. odjezd do Ayutthaya, tam přespat, pak celý den pochodit po památkách a navečer dojet do BKK
27.-29.3. projít BKK
30.3. odlet
Všechno by bylo na pohodu, ochutnávky místních specialit, poznávání života a tak. Klidně se může přidat nějaký pár :o)
Jura

Jura
Jura:

Ahojte,
jak co, nechce se nědo přidat?
Jura

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: