Spolucestování Asie/ Australie

Thajsko 03/2013

Andrej

Ahoj,
nájde sa niekto pohodový na Thajsko (Koh Samui a okolité ostovy) v 03/2013?

Andrej (37)

Zkušenosti čtenářů

ahoj andrej.. a na jak dlouho by si jel? michal.

Andrej

Ahoj Michale, na 2-3 týždne. Už sa prihlásila jedna holčina z Bratislavy, pridáš sa? 🙂

Anna Havlickova
Andrej:

Ahojte, rada bych se k vam pridala. Planovala jsem Thajsko na brezen s kamoskou, ale ta nakonec nemuze a samotne se mi samo nechce. Napsal bys mi prosim vice info Andreji? Diky moc. Andě

Tomáš
Anna Havlickova:

Ahojte, rád by som sa pridal ak je to ešte možné. Mohli by ste poslať viac info. Dik.

Michal (30)

cau andrej…. napis mi prisim te na tr*******@****am.cz nejak to domluvime…

rené

Ahoj, nájde sa pohodová spolucestující na spoločné Thajsko únor-březen/2013.

Katka
rené:

Ahoj, chtěla bych vyrazit únor-březen Thajsko, kontaktujte mě ka******@*****um.cz

Pepa

Ahoj všem. Také bych se rád na přelomu února a března rád podíval do Thajska a možná i do Kambodži. Bohužel mé maximum je 20 dní. A protože jsem cestovtelské embryo, byl bych moc rád, kdyby se ke mě kdokoliv přidal. Pepa (27)

Lucka
Pepa:

Ahoj Pepo, chtěla bych jet do Thajska, třeba i jinam a můžu v termínu 9.2 – 3.3. Bylo by eventuelně fajn se sejít. Jsem případně na e-mailu ne*******@***as.cz. Čau Lucka

Daniela (27)

Ahojte,
12.3.2013 priletim do Bangkoku na nieco vyse 3 tyzdne, letim sama, prvy tyzden pravdepodobne budem mat spolocnost, ale ked sa najde niekto, kto si so mnou da pivo alebo vylet, privitam to. da****************@***il.com alebo ceske cislo 00420723887510.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: