Ahoj,
nájde sa niekto pohodový na Thajsko (Koh Samui a okolité ostovy) v 03/2013?
Andrej (37)
cau andrej…. napis mi prisim te na tr*******@****am.cz nejak to domluvime…
Ahoj, nájde sa pohodová spolucestující na spoločné Thajsko únor-březen/2013.
Ahoj, chtěla bych vyrazit únor-březen Thajsko, kontaktujte mě ka******@*****um.cz
Ahoj všem. Také bych se rád na přelomu února a března rád podíval do Thajska a možná i do Kambodži. Bohužel mé maximum je 20 dní. A protože jsem cestovtelské embryo, byl bych moc rád, kdyby se ke mě kdokoliv přidal. Pepa (27)
Ahoj Pepo, chtěla bych jet do Thajska, třeba i jinam a můžu v termínu 9.2 – 3.3. Bylo by eventuelně fajn se sejít. Jsem případně na e-mailu ne*******@***as.cz. Čau Lucka
Ahojte,
12.3.2013 priletim do Bangkoku na nieco vyse 3 tyzdne, letim sama, prvy tyzden pravdepodobne budem mat spolocnost, ale ked sa najde niekto, kto si so mnou da pivo alebo vylet, privitam to. da****************@***il.com alebo ceske cislo 00420723887510.
ahoj andrej.. a na jak dlouho by si jel? michal.
Ahoj Michale, na 2-3 týždne. Už sa prihlásila jedna holčina z Bratislavy, pridáš sa? 🙂
Ahojte, rada bych se k vam pridala. Planovala jsem Thajsko na brezen s kamoskou, ale ta nakonec nemuze a samotne se mi samo nechce. Napsal bys mi prosim vice info Andreji? Diky moc. Andě
Ahojte, rád by som sa pridal ak je to ešte možné. Mohli by ste poslať viac info. Dik.