Spolucestování Asie/ Australie

Sydney 2013

Alenka

Ahoj,

na konci června bych měla odjet na půl roku do Sydney -lokalita Bondi Beach. Jestli někdo plánujete jet také, ráda se s vámi zkontaktuji, třeba na spolubydlení ( první měsíc mám zařízený od agentury ), výlety, společný sport, tipy na práci a zajímavá místa apod.

Cestování zdar!

Alča:-)

Zkušenosti čtenářů

David

Moc zajímavé 🙂 měl bych zájem ,jaké jsou podmínky ?

Alenka
David:

Ahoj Davide,

jaké podmínky máš na mysli? Jestli pro setkání v Sydney tak asi tam budeš muset odcestovat:-)))) Jinak já budu studovat angličtinu, plus samozřejmě trochu pracovat, ale chtěla bych právě i nějak využít volný čas s lidmi pohromadě, určitě nějaké výlety po okolí, prý tam jsou nádherné přírodní parky,třeba hora Uluru je asi samozřejmostí:-)Já teď čekám na udělení víza a ředpokládaný odlet bude asi poslední týden v červnu, záleží jak bude termín na letenku:-)

Alča

David

Moc zajímavé 🙂 měl bych zájem ,jaké jsou podmínky ?

Alenka

Jinak upřesňuji, školu začínám 1.7.2013 na 6 týdnů a pak budu mít měsíc prázdnin, kdo by chtěl o těch prázdninách trochu pocestovat?:-)

Alenka

Tak koukám že jsem asi jediná, kdo letí do Austrálie v tuhle dobu:-)

Nikis
Alenka:

S kamarádkou odlétáme nejspíš začátkem září 🙂

Alenka

Tak už se mi to blíží, příští týden letím:-)

Janinka

Ahoj všem,

momentálně jsem na Novém Zélandu, ale pár týdnů bych chtěla strávit v Austrálii, asi jen cestováním, páč nechci riskovat práci načerno. Můj plán je červenec/srpen. Kdyby se chtěl někdo přidat, nebo případně jen popovídat, sem s ním :-).

J.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: