Spolucestování Evropa

stopem po Evropě (léto 2016)

Ani

Ahoj!Chci v létě procestovat západní Evropu stopem, někdo kdo by se přidal? Ideálně holka, ale kluk žádný problém nebude.. Noclehy bych řešila couchsurfingem, kempama, příp. stanem či spaním pod širákem 🙂
Pište dolů do komentářů nebo na email le****@***il.com 🙂

Zkušenosti čtenářů

Lucie

Ahoojm už jsi někoho našla? Taky bych chtěla vyrazit. 🙂
pi************@****am.cz

Jirka

Ahoj, plánuji na prázdniny cestu stopem Itálie / Španělsko. Minulé prázdniny jsem jel do Řecka, ale tentokrát bych chtěl zkusit stopovat ve dvou. Do jaké země by jsi se chtěla podívat ty? ji***@***ek.eu

Marek
Jirka:

Ahoj, chtěl bych zkusit jet s tebou stopem. Ještě jsem nikdy nestopoval a s parťákem bych měl větší pocit bezpečí. Mohu se zeptat na tvůj věk ? pe*********@***il.cz

Šimon

Ahoj, pokud ještě nemáš společnika, jsem pro
di*****@***il.com

Patrik

překvapilo mě kolik se tu našlo zapálených stopařů a stopařek 🙂 … letos už jsem absolvoval stopem Barcelonu a mám v plánu pokračovat protože to bylo luxusní, akorát bych to rád zkusil ve dvojici, koneckonců 2x tolik zábavy ne? 😀 … takže kdokoli kdo hledá parťáka dejte vědět, je mi jedno jestli kluk nebo holka a je mi úplně jedno kam, táhne mě skandinávie kvůli volnému kempování, ale jsem otevřený uplně všemu, času mám taky hromadu vyrazit můžu klidně hned 😀 … těším se na maily 😉 be***********@*****ok.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: