Spolucestování Asie/ Australie

Srí Lanka srpen 2014

Iveta

Hledám někoho, kdo by se přidal ke mně na cestu na Srí Lanku v období od cca 4. do 24.8.2014.

Zkušenosti čtenářů

Petr

Nějaké další info? Jel bych. Petr

Andrea
Petr:

*ozvi

Lukáš

Taky poprosím o více informací. Lukáš

Štěpán
Lukáš:

Ahoj Iveto,

byl bych vážný zájemce,taky plánuju na srpen Cejlonský ostrov. Prosím ozvi se mně na fy****@*****il.com
Štěpán

Iveta
Lukáš:

Lukáši, napiš mi prosím na můj email. Díky. iv***@****am.cz

MiskaH02

Ahoj, pokud je ještě ta nabídka aktuální, tak bych taky měla zájem:) Tak se prosím když tak ozvěte na mail,díky!

Jinak je mi 25 a jsem z Ostravy.

MiskaH02

Ahoj, pokud je ještě ta nabídka aktuální, tak bych taky měla zájem:) Tak se prosím když tak ozvěte na mail,díky!

Jinak je mi 25 a jsem z Ostravy.

Andrea

ahoj, já a kamarád se chystáme na Srí lanku v období nějak od 25.7 – 9.8 tedy čekáme furt na akční letenku :/ tak se kdyžtak ozvy 🙂

Andrea

ahoj, s kamarádem se chystáme na Srí Lanku v období nějak od 25.7 – 9,8 spíš podle letenek cca plus mínus rozdíl 5 dnů. Chceme ji procestovat. je nám 22 a 25, dyžtak se ozvětě na mail ak***********@****am.cz 🙂

Martina Veverkova

Ahoj pripojila bych se k Vam, je mi jedno jaky datum, jsem studentka 23 let, srpen by byl idealni. Ozvete se ma*************@****am.cz

Lenka

ahojky,my budeme na Sri Lance od 28.7.do 18.8. Pak směr Maledivy.(máme letenku Pha- Colombo-Male-Pha od 25.7.do 25.8. se stop overem v Dubaji)Dyštak dej vědět :)Lenka cl****@****am.cz

Marcela

Ahoj, já chci na Srí Lanku v říjnu cca od 16. do konce měsíce max. Pokud by se někdo chtěl přidat, dejte vědět. Je mi 24 let.

Honza

Ahoj Ivet, jak to vypadá s tou Srí lankou? ještě ořád hledáš nějakého spolucestovatele? Když tak se ozvi Honza (ma****@***il.cz)

Lenka

Ahoj decka, nezapomente se prijet podivat k nam do Negomba – prespani po priletu nebo před odletem.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: