Spolucestování Asie/ Australie

Sri Lanka spolucestující 2014

Božule

Ahoj, ráda bych uskutečnila začátkem příštího roku tak 3 týdenní cestu na Srí Lanku. Líbilo by se mi projít všechna zajímavá místa a např. zůstat i 3-4 dny v Pinawalle se slony, třeba jim i trochu pomoci. Pak bych ráda strávila týden i u moře (třeba i na Maledivech). Co se týče ubytování, upřednostňovala bych 3 hvězdičkové hotely. I když nejsem žádná citlivka, tak přespávání s hmyzem úplně nemusím :-). Jinak mi je 26 a jsem pro každou legraci. (Také bych se nebránila ani Thajsku či Indonésii).

Zkušenosti čtenářů

lukas

ahoj , taky jeste premyslim o Indonesii nak na zacatkku roku 2014 . tak by sme se treba nak mohli zkontaktovat , je mi 26 , tak zatim

Diana

Ahoj, budu se pohybovat se stejnem terminu ve stejne lokalite. Jestli jeste hledas spolucestovatele, tak se ozvi. 🙂

Michal

Zdravim vas. Tiez sa chystam zaciatkom roka 2014 na Sri Lanku. Ak by bolo mozne spojit svoje zaujmy, tak by som bol velmi rad 🙂 Mam 20 rokov. Moj email je mi***********@***il.com

Martin
Michal:

Ahoj jmenuju se Maartin, chystam ja se chystam vyrazit do indonesie do jakarty a procestovat cely ostrov az dolu na bali. Cca 1 mesic pobytu v indonesii. Rad bych se k nekomu pripojil abych necestoval sam…. . Jinak je mi 29. Jestli je to dulezity.

ma**********@****am.cz

Kristýna
Michal:

Ahoj, jsme čtyři a letíme na Sri Lanku v termínu 22.1-7.2.2014.
si***********@****am.cz

Andrea

Ahoj lidi.
přelom července – srpen še chytáme min. na 14 s kamarádem na Srí lanku, kdyby někdo jel také v tomto období, tak se ozvěte 🙂 chceme s krosnou procestovat srí lanku 🙂

Petra
Andrea:

Ahoj Andrej,
stále sháníte? Podle bližších info bych se připojila. Od léta plánuju více cestovat a začít Srí lankou není vůbec špatný 🙂
Budu ráda za odpověď. Díky!
pe***************@****am.cz

Andrea

Ahoj lidi.
přelom července – srpen še chytáme min. na 14 s kamarádem na Srí lanku, kdyby někdo jel také v tomto období, tak se ozvěte 🙂 chceme s krosnou procestovat srí lanku 🙂

Betka

Ahoj, plánujeme s kamarádkou (obě 30 let) cca v únoru 2014 cestu na Sri Lanku, stejného ražení jako Ty ( 3*, 3týdny…:). Sháníš ještě spolucestovatele? Zdravím, Betka Praha

Martin

Ahoj. Již mam naplánovaný itinerář po Sri někdy na březen-duben, až bude po sezóně. Bude větší klid a více soukromí. Mohu poslat podrobnosti včetně plánu cesty, hotely, ceny,…
Vypadl mi parťák a momentálně někoho scháním.
Kdyžtak se ozvi a domluvíme se.

Dana

Ahoj cestovatelé, hledám pár lidí, se kterými bychom společně vyrazili na Srí Lanku v termínu cca.15.2.-2.3. 2014. Letenky jsou nyní cca. za 15 tis. z Prahy. Určitě bych se chtěla předem sejít v Praze, trochu se poznat a probrat cíle a představy. Moje představa je poznat hlavní zajímavá místa, přírodu, vykoupat se v oceánu, bydlet třeba u Čechů, co tady inzerují své služby:-) Napište mi, kdo to vidí reálně:-)

Veronika
Dana:

Ahoj…ráda bych jela kolem 10.2. na Sri Lanku..Přidáte se někdo?Ráda bych trochu pocestovala,zrelaxovala..prostě vypla…Letenky vychází kolem 14tis….ubytování se dá sehnat za hubičku…pište do mailu..V.

Veronika
Dana:

Ahoj…ráda bych jela kolem 10.2. na Sri Lanku..Přidáte se někdo?Ráda bych trochu pocestovala,zrelaxovala..prostě vypla…Letenky vychází kolem 14tis….ubytování se dá sehnat za hubičku…pište do mailu..V.

Jana
Veronika:

Ahoj Verco, libi se mi tva nabidka na cestovani a relax na Sri lance za fajn cenu. Bohuzel nemam zkusenosti, ale nadseni a volno je:). Poprosila bych o blizsi info a dalsi domluva po mailu. Jana

Vjerča

Ahojte, mam info pro ty co chteji vyrazit na Sri lanku. Byli jsme tam letos v listopadu, krasna zeme:-) mam doma jeste planek co jsme vsechno navstivili, muzu doporucit bezvadneho ridice a pruvodce v jednom, vychazi ve vsem vstric, bezvadny mlady muz…Na Sri lance jsme byli 11 dni a pak jsme preleteli na 5 dni na Maledivy – také muzu doporucit hotely, pekne, ciste. Pokud budete mit zajem o vice infa piste na mejl: Ku***********@****am.cz

Ilona

Ahoj všem. Ráda bych odjela koncem ledna popř. začátkem února na Sri Lanku cca na 14-20 dnů a touto cestou hledám parťáka. Je mi 32 let. Má představa průběhu cesty je navštívit klasická místa, nějaký výšlap (Adamova hora, relax, koupačka a zbytek plánu nechám na příjemné náhody během cesty:-). Pokud se najde někdo s podobným plánem, budu se těšit na odpověď.e-mail: gi******@****am.cz. Ilona

jitka

Hledám parťáka(čku)na cestování po Srí Lance na březen 2014.Má někdo stejný nápad.Dík za odpovědi.

Honza
jitka:

Ahoj Jitko,mám volno v březnu třeba se domluvíme.Honza ti*******@***il.cz

Milan

Hledám parťáka(čku) na cestu po Srí Lance. Odlet 25.9 na 18 dní. Klasická místa + to co se naskytne 🙂 Nehledám luxus, ale ani nejsem milovník nejnižších cen za každou cenu.
Díky za odpověď.

Lucka

Ahojky taky bych ráda vyrazila na Srí Lanku (+Maledivy) či do Indonésie a to v říjnu letošního roku nebo leden/únor 2015. Moje představa je 3-4 týdny, procestovat ty nejzajímavější místa a také lenošení na pláži. Pokud má někdo podobný plán, můžeme se domluvit, je mi 25 let. Budu se těšit Lucka

vendula
Lucka:

Ahoj Lucko, videla jsem, ze hledas spolucetujici. Vyhovuji mi tve terminy i napln – rada bych to procestovala (v klidu, zadne honeni na krev:)) a pak nejake potapeni. Je mi 30 a jsem z Prahy. vendula

Gabika

Ahojte, chystáme sa na Srí Lanku február 2015, odtiaľ Maledivy, zatiaľ dvaja. Ak chceš pridať- najlepšie pár- ozvi sa.

Ivana

Jsem 59letá vášnivá cestovatelka a turistka.Hledám parťačku na Srí Lanku nebo do Indonésie.Zima jaro 2015.Na 14-21 dní.Termín po dohodě a dle levných letenek.

Ondra
Ivana:

Ahoj všichni, necestujete náhodou někdo v prosinci 2014 na Srí Lanku? tak 2-3 týdny. Ondra

Petra
Ondra:

Ahoj, také bych se chtěla podívat v prosinci na Srí Lanku max na 14dní. Už máš něco objednané? Petra

Eva
Ivana:

Zdravim Ivano, na Sri Lance jsem byla letos a moc se mi tam libilo.Jela bych znovu,ale az napresrok,ale na poznani se a plan nijak dlouha doba,zajima mne ale jen priroda,konkretne Sinharaja destny prales a parky na jihu.Je mi 55.

marcela

hledám samostatného spolucestujícího na sri lanku řijen či listopad-10,maximálně 14dnu,zkušenosti mám byla jsem tam několikrát,mohu sehnat vše levně,,budu se těšit marcela

honza
marcela:

ahoj, jestli jeste hledas, jsem tu 🙂

jirka
marcela:

Ahoj Marcelo, rád bych na Srí Lancu jel v listopadu, cca 6. – 21.11. ale hledám spolucestující. Tak dej vědět. Ahoj

Drahomíra
marcela:

ahoj. asi už budeš na cestách, ale přesto si dovoluji Tě oslovit a požádat o Tvůj mejl, kde bych napsala, kam se chystáme v termínu 30.11.2014 do 29.11.2014. Sice už podle bedekeru máme vytipováno, kam bychom se chtěli podívat. Ale rádi získáme nové informace a rady na cestování a ubytování. Dík Dáša

Lucie

Dobry den, mam dotaz na Vas Marcelo, pisete ze jste na SL jiz nekolikrat byla.Taky o tom uvazuji se vydat na 14 dni a chtela bych jet bud rijen nebo zacatek listopadu, je to vhodna doba na dovolenou na SL?Slysela jsem ze tam v tuto dobu prave nejvic prsi.Mate zkusenosti, muzete poradit prosim?A je tam hodne draho?Myslim vylety, jidlo, ubytovani..ja cestuji ruzne po svete ale timto smerem se vydam poprve, existuji tam take hostely?Protoze jine ubytovani na mych cestach nevyuzivam.Jo a mate nejake ockovani nebo jezdite bez?Diky moc Lucie

Martin

Ahoj
Chystáme se s přítelkyní na Sri Lanku v termínu 8-22 listopad 2014. Kdyby se chtěl někdo přidat budeme rádi.
Více hlav na angličtinu jen dobře a poloviční náklady. Letenky a trip po ostrově již máme zamluveny.
M.
ma********@****am.cz

Eliska

Ahoj , take bych rada videla neco malo ze Sri lanky popr. okolnich ostrovu. Obdobi nekdy prosinec az unor na 2-4 tydny podle financi a casu . Par chvil stravit na plazi , nicmene vice casu venovat objevovani ostrova a mistni kultury 🙂 ma nekdo podobne plany? Dyztak piste na mail nebo fb elis cesalova:)

Tonda

Ahoj, byl jsem na Sri Lance pětkrát a doporučuju a nebát se místních a naučit se pár slůvek v sinhálštině,taky se vás potom nebudou bát. V Pinawalle 3,4 dny asi je moc, sloni mají své ošetřovatele, můžeš se s nimi vyfotit a tak,ale dělat tě s nimi nenechají nic. Doporučuji výstup v noci na Sri Padu a vnímat tu atmosféru

Ahoj,

nějak jsem ztratil přehled v této skupině, kdo má aktuálně zájem, kdo stále hledá spolucestující a kdo již našel…Pomalu by bylo lepší se někde hromadně sejít a domluvit na místě…Mám zájem taky vyjet do Asie (Sri Lanka, Thajsko..). Nasát místní atmosféru, kulturu, památky, rád se potápím, takže jedu taky za mořem….Jsem 29 sympaťák…hledám též sympaťáky.

Marek

marcela

stále nemohu najít spolucestujicího na s.lanku,.listopad či prosinec 2tydny…prosím ozvěte se mě na email díky

Helen

Ahoj, chystam se v lednu na sri lanku, nejlepe termin 27.leden az 9.unor 2015. Jsou v akci letenky. Piste do tehle nedele. X. He***@****am.cz. Jsem z Prahy.

David

Ahoj, jsme pár a hledáme spolucestovatele na Srí Lanku v termínu 12.12.-3.1

Galina

Zdravím, budeme na Sri Lance od 18.12. do 8.1. a rádi se připojíme.

Líba

Ahoj, ráda bych uskutečnilu v březnu cestu na Srí Lanku na cca 2 týdny. Najde se tu nějaký fajn spolucestovatel se stejným záměrem?;-) Pokuj jde o mou představu..ráda bych viděla co nejvíce z přírody, podnikla nějaký trek a na závěr bych chtěla strávit dva/tři dny u moře, surfovat či zkusit potápění;-) těším se na odpovědi

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: