Ahoj, ráda bych vyrazila v první polovině března či v dubnu na Srí Lanku zhruba na 10-15 dnů s tím, že část cesty by byla poznávací a část pouze odpočinek u oceánu. Cesta může být buď s CK či na vlastní pěst, uvítala bych však kvalitnější ubytování (bez švábů). Tímto hledám prima spolucestovatelku či spolucestovatelky příp. spolucestovatele, kteří by rádi vyrazili, ale též nemají s kým jet, tak jako já. Na věku nezáleží, já 32 let. Pokud by měl někdo zájem, ozvět se prosím na email df**********@*****um.cz. Dana
ahoj Dano,
jmenuji se Míša (31 let) a mám podobné přání jako ty.Měla jsem v plánu jet na Srí Lanku na cca 14 dní zhruba od 20.2., můžu to ale vlastně o něco posunout. Mám obecnou představu koupit jen letenku, jedno dvě ubytování a zbytek řešit na místě a stihnout toho co nejvíc vidět a taky si odpočinout na pláži. nerada bych utratila za dovolenou šílené peníze, ale ubytování bych taky brala raději čistější. Pokud se ti nikdo zatím neozval a nabídka palti, můžeme si napsat víc. Míša
Ahoj vemete sebou cestovatele? 🙂 Urvu se max. 14 dní. Ubytko bez švábů vyhovuje 😀 50/50 cestování a odpočinku zní dobře…
S pozdravem Petr (31)
24**@***il.cz