Ahojte,
nechystá se někdo v prosinci na Srí Lanku ?? Ráda bych uvítala společnost. Hlavním cílem cesty je vidět ze SL co nejvíce – historie, příroda, město, čajové plantáže, pláže. Prostě poznání a relax v jednom.
Pokud by někdo jel, napište :)nyní jsou dobré ceny letenek !!!!
Zuzka
Ahoj vsichni, ja prave ted shanim letenky na Sri Lanku a je to tragedie. Jakmile se termin prehoupne pres 1.1.2014, letenka vyjde na osobu pres 20 000 Kc 🙁 Shanim termin cca 22.12. – 9.1. a nedari se mi. Ma nekdo tip, kde hledat? Zkousim pelikana, letusku, flug idealo de, primo turecke aerolinie…
V takovémto termínu s celosvětově nejvyšší poptávkou po létání těžko seženeš něco levnějšího.
Ahoj Dášo,
zkus Turkish Airlines v termínech 23.12 – 11.1, cena je 14 919,-.
PS: pokud zavítáš na východ – dej vědět :-), rádi Tě uvidíme.
Ahoj Mateji, Libor ma pravdu 🙁 Letenka v Tvem navrhovanem terminu stoji dnes primo na strankach Tureckych aerolinii pres 1300 Eur/osoba. To je silena suma 🙁
Musim zrejme denne sledovat stav a doufat, ze treba nekdo nabidne nejakou „akci“…
Kazdopadne moc vsem dekuji za pomoc!
Ahoj no my jsme minulý týden koupili letenky s Turkish v terminu od 16.12. do 14.1. za 15001,- coz mi prijde OK zkus kouknout tam jestli maji jeste terminy.
Jo teď koukám, že jsem nenapsal, že to bylo přes Pelikan.cz, ale vážně netuším jestli ještě budou termíny
Na tenhle datum to má Pelikán teď za 15290 Kč a dokonce i odlet 23.12. S návratem 9.1. je to za 18190 Kč.
Jojo taky uz jsem na to koukal, ale pokud, tak koupit hned jeste pred 14ti dny to klesalo a ted uz to jde zase nahoru
No, ja prave resim, zda jiz nyni koupit, ci jeste treba 14 dni pockat…
To nevím, na co čekáš. Pod 15290 Kč na tyto dny (odlet 16.12.) to už nepůjde. Naopak jsi přišla asi už o tuto cenu na odlet 23.12. (s návratem 14.1.), na který je teď už min. za 18190 Kč.
Ja byt tebou tak uz moc necekam. Je velky predpoklad ze ted uz to pujde jen nahoru!
To sis to hodil do Matrixu, ale ten má asi nějaké staré údaje. Přes něj to nekoupíš. Když se podíváš na web Turkish Airlines, minimální cena v tomto období je 1007 EUR (toto třeba 22.12.-13.1.). Nedávno jsem sháněl letenky s TA, na Matrixu byly ty nejlevnější i na jiný datum a nejdřív to vypadalo, že půjdou koupit přes kayak, ale po kliknutí už to psalo, že jsou vyprodané. Na webu TA byly navíc s příplatkem 55 EUR. Sehnal jsem je na letuska.cz (ještě se slevou 490 Kč), ale s jiným datem.
Ahoj, máme možnost se na SL přestěhovat a podnikat v cestovním ruchu. Byli jsme na SL pouze dva týdny a to jako turisti. Proto bych se chtěla zeptat, jak se tam aklimatizují Češi a jak vycházejí s domorodci? V Indii jsem nebyla, ale věřím, že je od SL odlišná, ale teď mě šokují ta hromadná znásilnění v Indii. Zajímalo by mě, jak se tam chovají k mladému nesezdanému páru okolo 25 let. A také jak je těžké se přizpůsobit tamnímu způsobu života, klimatu, zvířatům a tak. Pokud je tu někdo, kdo tam dlouhodobě žije, prosím ho o radu 🙂
Čauky.Podruhé jsme se vrátili z Cejlonu po 16-ti letech.Klasicky jsme ho objeli domluveným autem s bezva řidičem.Ale už bez Adam´s peak a Hortonských plání o to více památek s výstupem např.na Malý AP.Letěli jsme nízkonákladovou Fly Dubai(nic moc)a na ostrově nás překvapil až neúměrný nárust cen za vstupy(místní málo-my jak západní turisté).V Hikkaduwě jsme zakončili putování v Ranjith´s beachhut s bezva českou partou-hlavně pak s Pavlou a Jakubem,kteří nám s putováním hodně pomohli.Dík jim za to B+M
Byl jsme tam loni v prosinci a plánuju tam, zase zaletět.. Kde jsou levné letenky na prosinec? Můžeš poslat odkaz pls?
Ahoj Milčo,
já našla Praha – Colombo 516euro, zpáteční.
(Letím 13.-31.12.2013). S Turkish airlines.
..díky..mrknu, to je dobrá cena, já jsem kupoval loni za 13500Kč..)
..a letíš z Prahy za tu cenu?
ahoj všichni,
já jsem dnes koupila za 13.100 Kč odlet 13.12. z Prahy a návrat 7.1.2014 s Tur air, myslím, že cena super několik dní jsem cenu hlídala šla každý den o pár kaček nahoru. tak jsem radši koupila přes Skyscaner
Ahoj,
13.12. letím i já z Prahy 🙂
Ahoj všichni ,od 19 prosince do 24 ledna jsme již po sedmé :-)) na Srí !! Pokud někdo dorazíte do Hikkaduwy , prijdte večer do Ranjith,s beachhut-nejlepší hospody!! Levné a prima jídlo i pití !!Popovídáme
Milu a Zdeněk
to myslíš vážně???
http://www.youtube.com/watch?v=CQXl5MsOa40
Proč ten údiv????