Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Srí Lanka přelom červen/červenec 2016, parťáci a tipy :-)

Pavlína

Zdravím všechny spolucestovatele, nechystáte se někdo na Srí Lanku na přelomu června/července 2016? Plánujeme jet s mužem na cca 14 dní, polovina dovolené aktivní, polovina odpočívací. Partáci by se určitě hodili. Určitě budu i vděčná za tipy, kde na východě ostrova je to co možná nejlepší 🙂

Zkušenosti čtenářů

Marcela

Ahoj,
taky se chystáme na Srí Lanku, bohužel už má přítel danou dovolenou – 1.7. – 10.7.2016. Náplň je stejná, válecí dny se střídají s pohybem a poznáním. My oba 26. Jestli zájem trvá, odepiš .. nechci se moc rozepisovat, když nevím, jestli je nabídka aktuální .. 🙂
mp********@***as.cz

Alča
Marcela:

mám moc velikou prosbu: já odlétám již na začátku června a moje dcera by za mnou měla 1.7. doletět. Je jí 18 a zatím sama necestovala. Byla bych moc vděčná, pokud by jste jí mohli s cestou a přestupem pomoci. Zatím ještě nemám letenku, takže bych ji zařídila podle vás. Bylo by to možné? Já bych vám na oplátku ráda pomohla a poradila (pokud jste ještě na Srí Lance nebyli), dala nějaké tipy atd. Prosím, ozvi se mi, co nejdříve, klidně pošli telefonní číslo, ráda zavolám moc děkuji a těším se Alča

Ivka
Alča:

Zdravím, my odlétáme se sestrou 22. června 2016 z Prahy, návrat 10. 7. 2016. Pokud jste dceři nesehnala doprovod a mohla by letět dříve, může se k nám bezproblémů připojit.

Daniel

ahoj. letíme s manželkou 30.6.2016 z prahy do colomba – turkish.. jestli pořád chcete tak není probléma na dceru dohlídnout… můj mail d.*******@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: