Spolucestování Asie/ Australie

Srí Lanka – léto 2014, cca na 3-4 týdny

Bára

Ahoj, jsme dvě (možná tři) kamarádky kolem 30 let, které by rády vyrazili s batohem na zádech v létě na Srí Lanku. Chtěli bychom objet a vidět, co to půjde, ale zároveň cestovat na pohodu, tak jak jsme zvyklé i z jiných výprav (v Asii jsme už byly). A samozřejmě co nejvíce nízkonákladově. V tom případě by se letenky měly koupit cca do konce března, pak to jde velmi rychle nahoru. Nechcete se někdo přidat, ve dvou se nám jet nechce….Kdytak napište na maila, budu se těšit 🙂

Zkušenosti čtenářů

Nechtěly byste vyrazit dříve?

my chceme jet začátkem srpna na 14 dní,kdy tam jsou slavnosti PERAHERA v Kandy,samozřejmě sami.

Dáša

Ahoj, já se tam chystám v květnu a na dobu ca. od 21. do 28. května hledám parťáka/parťáky na malý okruh.

Dáša

Ahoj, já se tam chystám v květnu a na dobu ca. od 21. do 28. května hledám parťáka/parťáky na malý okruh.

Vlasta

Ahoj Báro, pokud ještě hledáte spolucestovatelku (je mi 31), napiš mi prosím na sebe maila. Díky. Vlasta

Bára
Vlasta:

Ahoj, email je be*****@****am.cz, termín se profiluje na něco okolo 22.7.-15.8. Napište kdyžtak na email, můžeme probrat další informace :). Těším se!

Soňa

Ahoj holky,

že vy jste tenhle inzerat psaly pro mne? 🙂 Ja mam totiz podobny plan – na tri tydny na S. Lanku, nejlepe tak, aby v tom byly nejak obsazeny prvni dva tydny srpnu…. Jaky termin mate vy? A uz jste nekoho nasly? Budu se moc tesit na zpravu. A mozna taky neco o mne: jsem pohodova, 37 s cestovatelskymi zkusenostmi z ruznych casti sveta, plne kompatibilni se vsemi dalsimi pohodari a ten napad s batohem? Jasna vec – jak jinak! Tesim se, Sona

Hanka

Ahoj,
chtěla bych jet na Sri Lanku v červenci, najde se nějaká parťačka/parťák?
V předchozích letech jsem byla v Indonésii, tak chci poznat další zemi.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: