Ahoj, jsme dvě (možná tři) kamarádky kolem 30 let, které by rády v létě (červenec, srpen) s batohem na zádech vyrazily na Srí Lanku. Chtěly bychom objet a vidět co to půjde, ale zároveň cestovat na pohodu, tak jak jsme zvyklé i z jiných výprav (v Asii jsme už byly). A samozřejmě co nejvíce nízkonákladově. V tom případě by se letenky měly koupit cca do konce března, pak to jde velmi rychle nahoru. Nechcete se někdo přidat, ve dvou se nám jet nechce….Kdytak napište na maila, budu se těšit 🙂
Termín se nám již ujasnil – 21.7.-15.8. Stále hledám další spolucestovatele/ky:). Kdyžtak pište na email be*****@****am.cz
Ahojky,
jestli stale plati, tak bych se rada pridala, termin je idealni a destinace vic nez zajimava. Je mi 29, zkusenosti s cestovanim taky mam, jen nerada jezdim sama a letos nikdo nemuze… budu rada, kdyz napisete. Mail se*****@*****um.cz
Ahoj, je mi sice pouze 22, ale Srí Lanka a cestování vůbec po Asii mě velmi láká. Prosím ozvi se mi případně na mail. Předem díky, Lukáš.
Ahoj,moc ráda bych se přidala, kam se všude chystáte?
Ahoj Evo, napiš mi kdyžtak spíše na mail, tak se to lépe rozebere – be*****@****am.cz
Díky
Ahoj Báro, platí ta nabídka ještě? Rád bych se na Srí Lanku podíval, bohužel sehnat lidi není lehké. Já bych mohl na ty 3 týdny, víc už bych asi nedal kvůli dovolené…