Aho, chystám se v lednu 2013 (možná už koncem prosince) s batohem putovat cca 3-4 týdny po Srí Lance (poznávání, lehká turistika) a cestou se třeba zastavit v nějakém meditačním centru, nechcete se někdo přidat? Olča
Ahoj Olca,
ja by som chcela ist na Sri Lanku v termine 19.12-7.1. tak by som sa rada pripojila aspon na cast vasho vyletu ak by bolo mozne 🙂 prosim ozvi sa mi na mail ba*******@***il.com
Ahoj. Ja budem na Sri Lanke v termine 20.12 az 31.12. V ktorej casti sa planujes pohybovat?
Ahoj, pokud budete potrebovat s cimkoliv poradit, ziju na Sri Lance, dejte vedet.
Ahoj
Lenka
Ahoj Leni, taky se na Srí Lanku chystáme v lednu, pokud dovolíš, napíšu Ti několik otázek. Jinak nemáte někdo zkušenost s mezipřistáním na Maledivách – má to cenu s 8 hodinami na přestup? Díky. 🙂
Ahoj Lenko, chystám se příští rok na Srí Lanku. Můžeš poradit jaké je nejlepší období pro poznání této destinace, kdy a za jakých nejnižších nákladů zakoupit letenku (nejlépe z Prahy).Co se dá vidět, jak je to se stopem, nebo všeobecně dopravou, spaním pod širákem, s očkováním apod.Předem díky a budu se těšit na tvoji odpověď.P.S. Angličtina je pro mne „španělská vesnice“.
Ahoj Jozo, promin, moc sem ted nechodim, pokud budes mit jakekoliv dalsi dotazy, rada Ti je odpovim pres mail nebo pres nas COCOhut na FB. Nejvhodnejsi obdobi je od prosince do brezna, kdy je krasne pocasi, ale taky nejdraz, protoze sem vsichni ze severskych statu priletaji na zimu, takze je i dost plno, pokud Ti nevadi trocha krasneho letniho destiku, ktery neni neprijemny, pak muzes priletet kdykoliv. Co se tyce koupani, pak v zime zapadni a jizni pobrezi, v lete vychodni (a to ma nejlepsi koupani na Sri Lance – Trincomalee je proste bozsky!!!)
Stopa tady urcite nedoporucuju, protoze to tu nikdo neprovozuje, a jak se na Sri Lance absolutne nebojim, tak stopovat bych nikdy nesla, pokud mas bilou kuzi, protoze Ti opravdu zastavi jen ten, kdo Te potom bude chtit nekde okrast. Oni nejsou Sri Lancani nebezpecni, ale pokud budes stopovat v chude oblasti, pak nejaky chudy vesnican muze dostat napad, ze si svuj rocni plat od Tebe ukradne…
JInak lokalni doprava je naprosto bezpecna ve smyslu lidi, ti Te tam urcite otravovat nebudou, mozna ze se zeptaji odkud jsi a tak…
S ockovanim bych se obratila na odborniky, to si netroufam radit, ja mam ockovani proti brisnimu tyfu, zloutenky, vzteklina neuskodi, antimalarika nevim – neco jineho je, kdyz tu zijes stabilne a si szity s mikroflorou, neco jineho je, kdyz priletis na chvilku, ale o malarii jsem tu uz dlouho neslysela.
A jestli je pro Tebe anglictina spanelska vesnice, rada Te pridam k bande cestovatelu, vzdycky delame male skupinky a cestujeme spolecne, autem, busem, vlakama, zalezi na sorte skupiny… dalsi skupina je naplanovana od 3.1. Dej vedet na muj mail, pokud budes mit zajem.
Ahoj Lenka
Cau Leni,
jsme kapl z Brna a přiletíme do Colomba 1.1.
Tak dej vědět, jestli budeš chtít přivézt něco z domova, výměnou za pár dobrých rad kam se určitě vypravit a kam určitě ne :)…a kdo ví!? bude li v tvé skupince ještě místo a budou li to pohoda lidi, tak se toho 3.1.rádi přidáme.
Dan
Ahoj,
planuji Sri Lanku od cca 26.11.2012 na 2 tydny. Chce se nekdo pridat? S cestovanim zkusenosti mam a jsem docela na pohodu :).
Ahoj Leni,
mam na Vás prosbičku. Chystáme se s přítelem na dovču na Srí lanku a vůbec netušíme, jaká oblast je dobrá, kde je možnost i něco vidět, procestovat atd. Budu Ti moc vděčná za radu. Ani netuším, zda je lepší to řešit přes cestovku nebo si zařídit letenky a jet. Nevím, jak to tam chodí, tak budu ráda za každé info. Moc děkuji. Iveta
Ahoj Leni,
mam na Vás prosbičku. Chystáme se s přítelem na dovču na Srí lanku a vůbec netušíme, jaká oblast je dobrá, kde je možnost i něco vidět, procestovat atd. Budu Ti moc vděčná za radu. Ani netuším, zda je lepší to řešit přes cestovku nebo si zařídit letenky a jet. Nevím, jak to tam chodí, tak budu ráda za každé info. Moc děkuji. Iveta
ahojte my mame s kamaratkou letenky na srilosu 27.12 – 15.01.2013 este nemame absolutne nic naplanovane iba silvestra na plazi s kamaratom domordcom z kolomba 😀
letime na SL 3.1.2013 , naspat 2.2.2013…..
letíme dva 4.1.2013 a budeme na Sri Lance cca 3 neděle.Pak týden na Maledivách sháníme spolucestující
Jsme manželé a 4.1.2013 odlétáme na Sri lanku. Tma budeme asi 3 neděle a pak 5 dní na Meledivách.
Sháníme spolucestující.
Ahoj, vsem cestovatelum na Sri Lanku nabizim svoje poznatky, pomoc, pripadne nocleh. Zaridim odvoz na/z letiste, kratsi vylety i delsi okruhy. Blizsi info v mailu su******@****am.cz.
Marně se snažím poslat mejl s dotazem na su******@****am.cz. Co dělám špatně?
jezdim na sri lanku nekolik let.,poskytnu info zejmena pro individuenni cesty….sr*********@*****um.cz
Ahoj kamaradi, vsichni, co se sem chystate v lednu, od 15.1. pojedu do Knuckles na par dni na trek, pridejte se, pokud mate chut a zajem, napiste mi co nejdriv, abych stihla zaridit pripadne stany, vice informaci na mem mailu.
Po treku v v Knuckles mam chut jeste na kola a nebo na kajaky, piste, kdo bude mit zajem, at je nas bnda 🙂
Ahoj Lenka
Ahoj.
Jsme 4 (50,45,44,30)a odlétáme 23.1-5.2.2013.
Zatím nemáme nic zamluveno,jen letenky.
Letel niekto na Lanku cez Istanbul s Pegasom z Viedne, ďalej s flydubai cez Dubai na CMB?Je na Sabina SAW aiport transfer zona ?treba kupovať viza turecké? da sa tam prespat v pohode na letisku na karimatke ?
Jsme dva (49,38) bylo by možno se připojit? Zatím nezávazně uvažujeme (záleží na financích), zda jet. Díky za odpověď Zdeněk
Ahoj Zdeňku,
zatím jsme 2 a další dvě zvažují. Připojit se můžete, otázka je, na jak dlouho byste chtěli jet, my letíme v termínu 31.12.-27.1.
Zdar cestovatelům!
Olča:-)
Ahoj, ráda bych se také vypravila na Srí Lanku, mohla bych se k Vám přidat, cestování sólo není to pravé 🙁 ? Napsala bys mi prosím kdyžtak na mail jm********@***ny.cz, dík. Jana
Ahojky,
plánuji dovču na Srí Lance, mohu Vás poprosit o info, co se týe letenek, do jaké oblasti se spíše směřovat atd. Moc děkuji za info. Nikdy jsem tam nebyla, takže nevím, co a jak. Iveta
Ahoj,moc děkuju za nabídku, ale potřebuju být zpátky dřív, takže už mám i letenku:-) 31.12.-27.1., takže se tam pěkně vystřídáme:-)
Ahoj,moc děkuju za nabídku, ale potřebuju být zpátky dřív, takže už mám i letenku:-) 31.12.-27.1., takže se tam pěkně vystřídáme:-)