Spolucestování Asie/ Australie

Sri Lanka – duben 2015

Milan

Ahojte, pridal by se nekdo na trip po Sri Lance? Poznavacka ostrova + par dni na plazi, surfovani; 2-3 tydny; rad bych to pojal tak nejak nizkonakladove s batohem na zadech. Letenky se daji poridit za velmi slusnou cenu.. Mam zkusenosti s cestovanim (JV Asie, Australie, Novy Zeland). Budu se tesit na odpovedi!

Zkušenosti čtenářů

Petra

Ahoj. Ráda bych vyrazila na Sri lanku, ale již v únoru. Co ty na to? Teď se dají sehnat letenky velmi levně. Pa Petra

Milan

Ahoj Petro, diky za odpoved. V unoru mi to ale bohuzel z pracovnich duvodu nevyjde..

Kateřina

Ahoj Milane, já bych ráda vyrazila. Srí Lanka, duben 2015, poznávačka ostrova a pár dní na pláži … to vypadá na super výlet!!! Doufám, že se domluvíme Kateřina

Milan

Ahoj Katko, tak parada! napisu mail..

Ondrej

Ahojte priatelia,

ja budem na Sri Lanke 8.4 – 28.4.2015 Planujem cestovat po krajine, par dni na plazi a tak.. Idem sam, takze budem rad ak budem mat prilezitost sa k niekomu pripojit.

Káťa
Ondrej:

Ahoj, pokud máš v plánu Mirissu, tak je možný, že se tam potkáme 🙂

Lucie Procházková

ahoj Milane, hledáš ještě někoho do party? ráda bych se přidala a sdílela dobrodružství 🙂

Káťa

Ahoj všichni,
s přítelem chceme vyrazit také na Srí Lanku. V termínu 3.4.-15.4., nebude tam v tu dobu také někdo?? Nejsme zrovna v cestování profíci, ale nikdy není pozdě na dobrodružství a dovolenou nabitou zážitky. Kdyby nás chtěl někdo za společníky, tak se stačí ozvat 🙂 pa Káťa

Edita

Ahoj lidi,
budu na Srí Lance od 3.-17.4. Mam v plánu cestovat a prokládat to odpočinkem. Jedu sama tak kdyby se někdo chtěl přidat nebudu proti 😉

Pája

Ahoj všichni zde:-) Letím na Srí Lanku 2.4. (na cca 14 dní) a ráda bych cestovala raději spolu s někým než sama. Nebo alespoň část cesty … 🙂 Budu ráda za spolucestovatelské parťáky:-)!

Katka
Pája:

Ahoj,
budem na Srí od 7.4. 🙂 Nejaky meeting point?

Martina

Právě tam jsem se chci už delší dobu podívat…není tu někdo, kdo teprv zvažuje nákup letenek? Případně nějaké tipy? Přidala bych se do party

Jirka
Martina:

kdybych měl s kým tak bych v dubnu jel, v JV Asii jsem byl jen Borneo a Singapore

helena
Jirka:

ahoj Jirko a Martino, a neudáleme skupinku? + další zájemci. Letenku ještě nemám,ale odhodlání ano.
napište a domluvíme se, je mi 29 let.

Honza
helena:

Ahoj,
taky docela zvažuju vyrazit, ale asi až přelom duben/květen, pokud to má smyls. Viz můj příspěvek níže. Nějak jsem uklep v zadávání a dal jsem to jako novej příspěvek a ne odpověď.

helena

ahoj Milane,tvůj plán na sri lanku se mi líbí. Máte už letenky? duben i květen mám volno a ráda bych se připojila, Helena, 29let, nekonfliktní 🙂

Honza

Ahoj lidi,
taky bych vyrazil a ideálně se k někomu připojil. Bohužel mi to akorát asi vyjde časově až koncem dubna s větším přesahem do května. Rád bych se zeptal, zda mi můžete poradit jestli počasí v květnu je ještě dobrý na cestování. Nerad bych byl většinu času někde v dešti. Omrknul jsem pár zdrojů na netu a nejsem si úplně jistý. Vyrazil bych tak na 3 týdny s tím, že bych tak cca 5 dní věnoval surfingu a kiteboardingu. Předem díky za radu.

Martin

Zdravím všechny,
přilétáme na SL 20.4. ráno a máme domluvené auto s průvodcem hned z letiště za 50$ na den na 8 dní (27.4.)okruh Sigiriya, Kandy, Delhousie, Adam´s Peak, Nuwara Eliya, Ella, Tissamaharama a končíme v Mirissa. Jsme pár (35,27) a máme dvě místa volné. Nechce se někdo přidat?
Prosím o odpovědi na email, díky.
Martin

Michal

Zdravím všechny 16.5.2015 odlétam s přítelkyní na Srílanku nechce se někdo připojit pár dní cestovat pár dní na pláži.

Michal
Michal:

Opravuji se 🙂 Letíme 16.4.2015 na 10 dní.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: