Ahoj 3.4.letim s batohom na mesiac na Sri Lanku a zatial to vypada,ze prve 2 tyzdne budem sama,takze budem rada ak sa niekto prida:)Eva
Ahoj Evi,
Ak stale hladas niekoho na cesty po Sri Lanke, rada by som sa pridala. Mam 30 rokov, zijem v Prahe a v aprili mam volno – jupiiii 🙂 Posli mi prosim svoj email na po*******@***il.com
Diky, Inga
Ahoj děvčata, zdravím ze Srí Lanky, taky jsem se kdysi odhodlala jet sama nejprve do Indie, a následně na Srí Lanku, kde jsem nakonec zakotvila, pořídila si tu pozemek v přenádherné zátoce, postavila penzionek „kokohaus“ a prostě tak žiju :-). Jako na jihočeské chalupě, jen v trochu jiných kulisách. Místo švestiček sklízím ze své palmové zahrady kokosy, z postele do toho nejrozlehlešího bazénu jen deset metrů, soukromá plážka s bílým pískem, a hlavně, je tu bezpečné – lidi říkají že i nejkrásnější – koupání na celé SL. Dá se tu i surfovat a tak vůbec. Tak pokud si budete chtít po náročném cestovním kolečku odpočinout, klidně se zastavte. Jinak jsem novinářka z Prahy, ale zkrátka nikdy člověk neví, kam ho konstelace zavanou 🙂 Asi je k tomu potřeba i kousek odvahy dělat rozhodnutí. A to je na nás ženských asi to nejdůležitější, ta statečnost do něčeho jít s vervou, celým srdcem, nebo když se něco musí, tak se do toho obout a nevzdat to. Ať žijou cestovatelky! napište mi na mail zu********@***il.com
Zdenka
Zdravím Vás Zdenko z matičky Prahy,po Srí Lance toužím asi dva měsíce.Ani nevím jak mne napadlo koukat zrovna na SL,prostě náhoda a já doufám,že šťastná! Prohlížím cestovky,destinace a stále mi něco chybí a nemohu si tudíž vybrat! Velké skupiny nemusím.Zkusila bych ve dvou,ale nemám parťačku,jazyky neumím.Konec dubna,eventuelně květen je pro mne ideální.Poradíte? Snad se přihlásí človíček,který touží po kráse stejně jako já a vyrazíme za hranice snů!Přeji Vám Zdenko mnoho šťastných dnů!! Všem odvážným cestovatelkám ahój,zdar,nazdar na Srí Lance!! Daniela (da***************@****am.cz)
Ahoj, chystame se ve stejnem terminu. Uz jste na sri lance nekdy byla? Chceme jet asi na 14 dni, pulku procestovat a pulku stravit u more. Napiste mi prosim na mail: iv**********@****am.cz