Zdravim vsechny cestovatele, narazil jsem na akcni zpatecni letenky na Sri Lanku (asi 12 000) s jednodenim prestupem v Dubaji. Vyrazit bych chtel kolem 10. zari zhruba na dva tydny. Vylet bych chtel pojat nizkonakladove s batohem na zadech a chtel bych toho videt co nejvic. Nechtel by se nekdo pridat? Petr (22 let, student).
Ahoj Petře, jela bych. Termín mi vyhovuje. Jsem taktéž studentka a Sri Lanka mě láká:) Napiš mi kdyžtak na e-mail: kl***************@***il.com. S pozdravem:)
Ahoj, také jsem narazil na tuto letenku a hodně mi to láká, ale bohužel nemám s kým vyjet. Tvůj navrhovaný termín i nízkonákladové pojetí mi vyhovuje. V případě zájmu dej vědět na he*********@***il.com
Radek (23 let, student)
Ahoj, moc me tesi vas zajem 🙂 .. vytvoril jsem skupinu na facebooku, pro lepsi domluvu. Tak jestli chcete, muzete se pridat pod timto odkazem:
https://www.facebook.com/groups/720291818012277/
Ahoj Petře, našla jsem stejnou akci a chystáme se tam v prosincovém termínu. Srí Lanku znám, byla jsem tam již několikrát. Hledáme někoho, kdy by se s námi podělil o náklady na auto s řidičem. V případě, že bys třeba měl zájem v tomto jiném termínu, dej vědět. díky Zuzka
Ahoj Zuzi.
I já s rodinou se chystáme v prosinci na SriLanku. Konkrétně od 8.12. do 30.12 2014. Pokud by se termín vaší dovči shodoval, tak bychom se rádi přidali. Jsme 4, pa
ahoj.
asi už budeš mít parťáky, ale přesto si dovoluji Tě oslovit a napsat, kam se chystáme v termínu 30.11.2014 do 29.12.2014. Sice už manžel něco vytipoval a naplánoval, kam bychom se chtěli podívat. Ale rádi získáme nové informace a rady na levnější cestování a ubytování. Je nám 54 let
Dík Dáša