Spolucestování Asie/ Australie

Sri Lanka, Dubaj – zari 2014

Petr

Zdravim vsechny cestovatele, narazil jsem na akcni zpatecni letenky na Sri Lanku (asi 12 000) s jednodenim prestupem v Dubaji. Vyrazit bych chtel kolem 10. zari zhruba na dva tydny. Vylet bych chtel pojat nizkonakladove s batohem na zadech a chtel bych toho videt co nejvic. Nechtel by se nekdo pridat? Petr (22 let, student).

Zkušenosti čtenářů

zuzana

Ahoj Petře, našla jsem stejnou akci a chystáme se tam v prosincovém termínu. Srí Lanku znám, byla jsem tam již několikrát. Hledáme někoho, kdy by se s námi podělil o náklady na auto s řidičem. V případě, že bys třeba měl zájem v tomto jiném termínu, dej vědět. díky Zuzka

Petra
zuzana:

Ahoj Zuzi.
I já s rodinou se chystáme v prosinci na SriLanku. Konkrétně od 8.12. do 30.12 2014. Pokud by se termín vaší dovči shodoval, tak bychom se rádi přidali. Jsme 4, pa

Drahomíra
zuzana:

ahoj.

asi už budeš mít parťáky, ale přesto si dovoluji Tě oslovit a napsat, kam se chystáme v termínu 30.11.2014 do 29.12.2014. Sice už manžel něco vytipoval a naplánoval, kam bychom se chtěli podívat. Ale rádi získáme nové informace a rady na levnější cestování a ubytování. Je nám 54 let

Dík Dáša

Klára

Ahoj Petře, jela bych. Termín mi vyhovuje. Jsem taktéž studentka a Sri Lanka mě láká:) Napiš mi kdyžtak na e-mail: kl***************@***il.com. S pozdravem:)

Radek

Ahoj, také jsem narazil na tuto letenku a hodně mi to láká, ale bohužel nemám s kým vyjet. Tvůj navrhovaný termín i nízkonákladové pojetí mi vyhovuje. V případě zájmu dej vědět na he*********@***il.com
Radek (23 let, student)

Petr

Ahoj, moc me tesi vas zajem 🙂 .. vytvoril jsem skupinu na facebooku, pro lepsi domluvu. Tak jestli chcete, muzete se pridat pod timto odkazem:
https://www.facebook.com/groups/720291818012277/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: