Dobrý den, v termínu od 20. prosince do 3. ledna 2015 bychom s maminkou rády vycestovaly na Srí Lanku, popřípadě navštívily i Maledivy. Chtěla jsem se zeptat, jestli by někdo neměl kontakt na někoho, kdo by nám naplánoval program, ubytování i řidiče za nějakou přijatelnou cenu. Chtěly bychom vidět co nejvíce, na 3denní povalování na pláži moc nejsme. Tak jestli někdo máte nějakou zkušenost, nebo radu, určitě se ozvěte, prosím.
zdravím Vás, i já tady nabídnu svoje služby. Já a můj manžel/sri lančan) podnikáme v cestovním ruchu, pokud budete mít chut, klidne se mi ozvete na mail, ráda Vám zodpovím všechny Vaše otázky. Hanka
La***@****am.cz
dobrý den, plánujeme cestovat na Srí lanku přelom ledna první polovina února 2015,rádi bychom si najali auto s řidičem ,který s námi bude po celou dobu a projeli bychom ostrovem ,rádi bychom měli ubytování se snídaní ,a nejsme nároční , byli bychom 3 osoby.Můžete nabídnout služby ? dočetli jsme se na diskuzi předcházející o velmi spolehlivém průvodci ,ale nemůžeme dohledat jeho jméno …
Za mojí rodinu maximální spokojenost s Praneethem Prasankou – pr***************@*******om.Webovky má na facebooku.