Spolucestování Evropa

Srbsko a Bosna v srpnu 2013na 3týdny

Gulhane

Zdar,jsme dva dlouholetí kámoši 42 a 32 let z Prahy a rádi spolu léta cestujeme na Balkán.Rádi bychom našli správnou pohodovou ženu,která má taky ráda balkánské země na společnou cestu do Srbska a Bosny v srpnu na 3 týdny(může to být i správnej chlapík-pohodář)Nejsme žádní extrémní adrenalinový sportovci,ale ani nejezdíme s cestovkami,prostě jen tak v pohodě sami,v klídku,žádný spěchání a lítání.Vychutnat si krajinu,energii,hory,přírodu,památky,zajít si posedět na kávu a pozorovat lidi a život kolem.Vlakem do Bělehradu na zpáteční jízdenku CityStar,potom většinou dopravování busem,maršrutkama,furgonama,někde i stopem,pěšky,vlakem.Spaní hlavně u místních lidí v soukromí,levný hotýlky a pensiony,občas i pod širákem při túře do hor.Přibližná trasa je Bělehrad-oblast Raška(kláštery,památky)-oblast Tara a Zlatibor(hory,příroda,úzkokolejka)pak do Bosny,napřed v republice Srbské přes Višegrád do oblasti hor na pěší výšlap k jezerům a nádherným vrcholům,potom přesun do Mostaru,pak Jajce a Travnik-všude památky a zajímavosti a nakonec Sarajevo.Ze Sarajeva přesun do Bělěhradu a pak vlakem domů.Zkušenosti z takovýmto pohodovým cestováním po Balkánu máme z Turecka,Bulharska,Rumunska,Albánie a navíc mladší kámoš už také v Bosně byl.No prostě hledáme fajn holku(kluka)co ráda zajde na pivo,pokec,není fanatická nekuřačka,zajela by s námi na vandr pod převis u ohně,na jednodenní výlety abychom se tak nějak poznali a zčuchli.

Zkušenosti čtenářů

Janina

Docela ráda bych to zkusila ale nejsem z Prahy,žiju v Ostravě.Kdyžtak mi písněte.Díky.Jana

Kača
Janina:

Čaute,
taky bych se možná přidala, jelikož „BalkanTrip“ mám letos v plánu a je to tak trochu můj sen a mé plány zatím moc reálné nejsou. Nicméně, stejně jako Jana jsem z Ovy, ale do Práglu či dát scuka někde na horách by nebyl problém. Jinak Jani, kdybys chtěla, napiš mi na ka*************@****am.cz , možná pojedem cca 5 holek a psi.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: