Spolucestování Asie/ Australie

spolucestujici vietnam prosinec 2014

Licie

chystame se v prosinci a lednu do vietnamu jeste nemame letenky a hledame nekoho k sobe

Zkušenosti čtenářů

Lukáš

tak to se tam možná potkáme, plánuju se tam zastavit cestou ze Zélandu

Martina
Lukáš:

Mám podobné plány, ozvěte se mi na mail ff**********@***il.com. Hlavně Lukáš, který žije ve stejné zemi jako já. 😉

Honza

Na jak dlouho? A sever nebo jih? Díky, Honza.

Juraj

ahoj, rad by som sa pridal koncom roka. mozem ist tak na 3 tyzdne 🙂
Juraj

Lydia
Juraj:

Ahoj, tiez planujem v prosinci, event. plus zac. ledna niekam vramci JV Asie. Ked tak piste ly******@**et.sk

Jirka

Ahoj, s manželkou plánujeme Vietnam, ale mysleli jsme spíše březen. Hledáme také někoho na spolucestování. Máme představu to projet na půjčené motorce, ale nevím jaká je realita… Dejte vědět…
J+M

Luboš
Jirka:

Ozvi se…. mame stejny plan

Gabča

Ahoj, my plánujeme jet listopad/prosinec cca na 3-4 týdny do Vietnamu. Kdyby se někdo chtěl přidat (zatím jsme jenom dva) tak napiš – gv*******@***il.com 🙂

Karel

Ahoj, rád se k vám přidám. Kc***@****am.cz

Inyanga

Ahote vsichni,
rada bych na Vanocni svatky nekam vyjela a jeste nevim kam…na asi 16 dni od 20.12..ale kdo vi…napiste..

Lada
Inyanga:

Ahoj,
co byste řekli prosincové Srí Lance, se zastávkou na začátku v Singapuru a na Vánoce na Maledivách?
L.

Tom
Lada:

Ahoj, taky bych se přidal přes vánoce a silvestra někam tímto směram.

Linda
Lada:

Ahoj prosincové Sri Lance řikám ANO, Vánoce a Silvestr na Maledivách, jo. Ozvi se jestli to ještě platí. L.

vendula
Linda:

Ahoj, libi se mi vas plan, pridala bych se! 🙂

Martin

Ahoj Lucko taky se chystam do Vietnamu Laosu Kambodzi na neco pres dva mesice. prilet mam do hanoie. ozvi se mi kdyztak

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: