chystame se v prosinci a lednu do vietnamu jeste nemame letenky a hledame nekoho k sobe
Na jak dlouho? A sever nebo jih? Díky, Honza.
ahoj, rad by som sa pridal koncom roka. mozem ist tak na 3 tyzdne 🙂
Juraj
Ahoj, tiez planujem v prosinci, event. plus zac. ledna niekam vramci JV Asie. Ked tak piste ly******@**et.sk
Ahoj, s manželkou plánujeme Vietnam, ale mysleli jsme spíše březen. Hledáme také někoho na spolucestování. Máme představu to projet na půjčené motorce, ale nevím jaká je realita… Dejte vědět…
J+M
Ozvi se…. mame stejny plan
Ahoj, my plánujeme jet listopad/prosinec cca na 3-4 týdny do Vietnamu. Kdyby se někdo chtěl přidat (zatím jsme jenom dva) tak napiš – gv*******@***il.com 🙂
Ahoj, rád se k vám přidám. Kc***@****am.cz
Ahote vsichni,
rada bych na Vanocni svatky nekam vyjela a jeste nevim kam…na asi 16 dni od 20.12..ale kdo vi…napiste..
Ahoj,
co byste řekli prosincové Srí Lance, se zastávkou na začátku v Singapuru a na Vánoce na Maledivách?
L.
Ahoj, taky bych se přidal přes vánoce a silvestra někam tímto směram.
Ahoj prosincové Sri Lance řikám ANO, Vánoce a Silvestr na Maledivách, jo. Ozvi se jestli to ještě platí. L.
Ahoj, libi se mi vas plan, pridala bych se! 🙂
Ahoj Lucko taky se chystam do Vietnamu Laosu Kambodzi na neco pres dva mesice. prilet mam do hanoie. ozvi se mi kdyztak
tak to se tam možná potkáme, plánuju se tam zastavit cestou ze Zélandu
Mám podobné plány, ozvěte se mi na mail ff**********@***il.com. Hlavně Lukáš, který žije ve stejné zemi jako já. 😉