Spolucestování Asie/ Australie

Spolucestující Jáva + Bali – březen 2013

Veronika

Ahoj, 1. března mám odlétat do Jakarty, ale místo dvou lidí to spíš vypadá, že pojedu sama, tak bych uvítala, kdyby se někdo přidal. Zpáteční letenku mám na 23. března. Plánuji projet Jávu a přeletět na Bali (památky, možná výstup na některou ze sopek), poslední dny buď Lombok nebo Gili ostrovy (šnorchl apod.). Upřednostňuji spíš levnější ubytování a co nejvíce toho vidět. Přidá se někdo? Veronika

Zkušenosti čtenářů

Lucka

Ahoj Verčo, poslala bys mi nějaké info? S jakou společností letíš? Odkud jsi? Taky bych někam jela a je mi prakticky jedno kam. S termínem bych byla ok. Díky. Lucka, 30, Praha.

Lucka

Ještě email na mě: lu******@*****um.cz.
Díky.

aya

ahoj holky, už jsem tady odpovídala na veroniky příspěvek, ale není to tady zobrazený, tak nevím, zda jsem to potvrdila správně 🙂 každopádně předtím se mi tu nezobrazilo, že už na příspěvěk bylo odpovídáno, takže teď aktuální reakce na příspěvek:
jedeme s přítelem za 2 týdny na bali, plánujeme i jávu a další. byla by možnost, že si naplánujeme začátek března na cestování po jávě 🙂 mohli bychom nějaké výlety spojit a tak ušetřit třeba za dopravu a víc si to užít 🙂 pokud byste měly zájem, napiště na mail ay****@****am.cz

zennie

Ahoj, priletam 6. brezna do Jakarty a jsem v Indonesii az do zacatku dubna, planuju stravit zhruba 3 tydny na Jave a zbytek na Bali. Jsem sam. Kdybys chtela neco podniknout spolu, ozvi se, zenitse zavinac seznam cz. Plati samozrejme i pro ostatni, co by se tam v tu dobu vyskytovali 🙂

Alena Tomešová

ahoj, budu cestovat po Jávě /Jakarta,Jogijakarta,Komodo,Bali…/ od 19.2.-16.3./, pokud se Veroniko nikdo nepřidá a budem mít stejný směr, budu moc ráda, když pisneš na e-mail To***********@****am.cz. Já také upřednostňuji levnější ceny a více zážitků v cestování…komfort mít nemusím:). Je mně 49 a jsem z Valach:). Ahojky a příjemnou cestu. Alena

mojmir němčík

dva páry šedesátníku odléta 6.4.2013 do Dempasaru na měsíc cestovat východní java bali lombok gili ostrovy
k naší slivovici přiberem pruvodce,berle necháme doma,
ozvěte se bude sranda.

Jarmil

Ahoj Veroniko, na Bali jsem 12.-1.4; program vandrování a flákání se 🙂 Ozvi se mi na mail, jestli chceš, můžeme něco podniknout společně

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: