Ahoj,
mám v plánu jet na podzim do Indonésie.
První varianta je projet vlakem Javu, mrknout na Borobudur a v případě, že to aktuální podmínky dovolí, udělat pár výletů v okolí sopky. Dále pokračovat na Bali, porelaxovat a dle peněz a času zajet ještě na Gili, Lombok nebo Komodo (uvědomuji si samozřejmě, že Komodo je trochu dál..).
Nebo pak druhá varianta by byla jet na Sulawesi, kde tedy vzhledem k rozloze bych zůstala celou dobu dovolené.
Jelikož se hrdě hlásím k „baťůžkárům“ jela bych lowcost. Čili ubytování, kde se namane, ale čistě! Cestování místní dopravou.
Mám už celkem dobré zkušenosti s cestováním na vlastní pěst, ale přeci jen nechci jet úplně sama. Ráda si povídám a sdílím zážitky.:)
Takže hledám spolucestující, se kterou (případně kterým) si padnu do noty.
Dejte vědět, pokud někdo máte podobné plány.
Eva, 31 let
Ahoj, to sa mi hodí na ďalšie pokračovanie „mojej“ trasy. V tom období by som sa mal nachádzať v Indonézii. Ešte otázka – koľko času máš na to vyhradeného. Odpoveď mi napíš na br******@**et.sk
Ahoj, to sa mi hodí na ďalšie pokračovanie „mojej“ trasy. V tom období by som sa mal nachádzať v Indonézii. Ešte otázka – koľko času máš na to vyhradeného. Odpoveď mi napíš na br******@**et.sk
Ahoj Evi,
ráda bych vyrazila do Indonésie, ale moc nemám s kým a samotné se mi moc nechce, už kvůli bezpečnosti a hlavně sdílení společných zážitků by mi hodně chybělo.
Už jsem byla v Indii a Thajsku, takže nějaké zkušenosti s cestováním po Asii mám.
Taky vyznávám low cost baťůžkářský styl cestování.
Je mi 33 a žiju v Praze. Pokud budeš chtít ozvi se.
Lenka
Ahoj Evi,
také mě to letos na podzim táhne stejným směrem, ale nemám s kým. Je mi 27 a o probatůžkování JV Asie sním už 5 let.
Ráda bych se přidala :)Pokud budeš chtít, prosím napiš mi ma*************@***il.cz
Ahoj, je to aktualni? rada se pridam, rijen-listopad budu v JV Asii.
Ahoj , taky přemýšlím o Indonésii vzhledem k levným letenkám do Jakarty. V Asii už jsem několikrát byl , akorát bych mohl až listopad/ prosinec. Pokud by někdo chtěl přidat prosím pište na mail Al**********@****am.cz
Já mám už letenku koupenou na půli ledna a taky hledám spolucestovače. 🙂
Ahoj Karle , já letenku ještě nemám , možná bych mohl i od poloviny ledna, napiš mi na mail kdy odlétáš a jaký máš program , možná by jsme se mohli domluvit.
Ahoj. 10.-27.10.bych chtela navstivit filipiny a nejspis bali nebo java nebo jine misto v indonesii. Letenku uz mam, vracim se totiz z australie, takze s terminem uz hybat nemuzu. Rada se k nekomu pridam, byt treba jen na par dni nebo treba ,,na jeden ostrov,,.Urcite radeji low cost a bez cestovky 🙂 martina, 30
Ahoj. 10.-27.10.bych chtela navstivit filipiny a nejspis bali nebo java nebo jine misto v indonesii. Letenku uz mam, vracim se totiz z australie, takze s terminem uz hybat nemuzu. Rada se k nekomu pridam, byt treba jen na par dni nebo treba ,,na jeden ostrov,,.Urcite radeji low cost a bez cestovky 🙂 martina, 30
Ahoj, s přítelem chceme vyrazit na trochu jinou dovolenou bez cestovek a přeplněných pláží turisty. Bohužel nemáme zatím žádné zkušenosti s cestovaním po Asii. Kdybychom se mohli k někomu přifařit, bylo by to fajn ;).
Ahoj. My zvažujeme cestu na 14 dní v září nebo říjnu. Praha – Jakarta a následně nahodile a bez stresu projet celou Jávu až na Bali a pak letět místní linkou zpátky do Jakarty. Preferujeme taky místní dopravu, baťůžky a v rámci možností čisté spaní.. Jsme 2-3 kluci 30-40 let aktuálně. Nacestováno něco máme, ale Ásie by byla premiéra 🙂 Michal.
Ahoj, nemám nikoho kdo by se mnou takovou cestu podnikl, rád se seznámím prosím o informace na mail