Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
ahojky,
koncem zari, zacatkem rijna se chystam na mesic do Thajska. Momentalne jsem na Novem Zelande.
Kdyby se chtel nekdo pridat, budu moc rada.
Mejte se pa Adela(23)
Zkušenosti čtenářů
Monika
Ahoj Adél, také jsem na Novém Zélandě a chystám se v září do Thajska. Tenhle měsíc si plánuju přebookovat letenku na pozdější termín a hledám někoho, kdo by se ke mně přidal. Bohužel platnost letenky mám do 25.9., takže musím vyrazit začátkem září. Máš už zpáteční letenku s přesným termínem? Kdyžtak se ozvi na mejl: ic*******@****am.cz
Ahoj Adél, také jsem na Novém Zélandě a chystám se v září do Thajska. Tenhle měsíc si plánuju přebookovat letenku na pozdější termín a hledám někoho, kdo by se ke mně přidal. Bohužel platnost letenky mám do 25.9., takže musím vyrazit začátkem září. Máš už zpáteční letenku s přesným termínem? Kdyžtak se ozvi na mejl: ic*******@****am.cz