Ahoj, budu mit ted mssic volno (sundal jsem sako a kravatu a rozhodl se nekam vypadnout:-)), tak bych se rad poprve podival do Skotska a schazi mi partacka/partak, kteri mají v tomto obdobi cas a zjem.
– Plán: prochodit Isle of Skye krizem krazem na tezko nebo polotezko (nasel jsem trek cca na 7 dni). Toto období je naprosto ideální, nebudou muchničky:-). Spani vetsinou po kempech nebo mimo.
– Doprava tam a zpet idelane letecky z Prahy (Edimburg, Glasgow), nassledne doprava busem
– Partacka/Partak: preferuje outdoor pred civilizaci, je schopna/y nocovat ve stanu a prezit i spatne pocasu, dobra nalada, volne casove moznosi v tomto terminu.
Delka: 8- více dní (nejsem časově vázán, ideálně kdybys to měla/měl také tak:-))
Něco o mě: 37 let, duší trošku dobroduh, který teď několik let žil „pod bičem otrokáře v kancu“ a chce na chvíli někam vypadnout:-))
Kontakt kr********@****am.cz, do emailu pošlu odkaz na facebook, můžeme se propojit a pokračovat tam. Rad poskytnu dalsi info.
Ahoj, podobnou akci mám v plánu na začátku prázdnin. Dřív bohužel nemůžu. Chápu, že máš čas jen v tom termínu, ale říkám si, že život mění člověčí plány podle svýho, takže kdyby se ti náhodou program posunul, řekla bych, že bych mohla být tvůj člověk.
Káča, 31, Liberec, s otravnou prací jsem sekla před dvěma lety a rok se poflakovala, momentálně ale zase v rachotě. Skotsko miluju, nějaký čas jsem tam strávila, ale ostrovy mi do sbírky ještě chybí.
Měj se pěkně, fandím tvýmu escapu! 🙂 K.
Nazdar Kravaťáku :-),
Parťákem ti sice nebudu, ale dost možná že se tam nahoře na Skye potkáme. 28.4. začínám v Aviemore, 30.5. končím v Lockerbie. Beru i kolo takže kombinace pěší vandry + přesuny kolmo. Většinu času plánuju na kopce po Hebridách – Lewis, Harris, Skye, Rum, Mull, Jura, Arran – podle času a počasí. Na Skye hádám že dorazím někdy v první půli května.
Duben – květen ideální období, nejen kvůli midges, ale i málo národa ještě mimo sezónu a květen statisticky nejméně deště. Před 2 roky v květnu mi přálo počasí i na hřebenu Black Cuillin.
Takže kdyby tě tam na Skye náhodou někde míjel chlapík na bicyklu obložený českými brašnami, nebo kdybys ho naopak ty někde na kamzičí stezce obcházel, určitě se ozvi :-). Jinak přeju šťastnou cestu a ať se ti ve Skotsku líbí.