Ahoj všem cestovatelům,
Někdo odvážný, který by rád vyrazil na cca měsíční toulky do Skotska a nebo Norska ? Mám našetřené peníze a dávám v práci výpověď, aby jsem se podíval také někam do světa 🙂 Půjdu s veškerou výbavou na zádech, tedy dlouhé vzdáleností po svých (jsem zdatný dalkoplaz) a případně stopování. Do obou destinací by jsem letěl a letenky chci koupit co nejdříve – nyní výjdou na cca 3500kč zpáteční i s poplatky. Termíny chci letět do Skotska(PRG:EDI) začátek června a návrat začátek července a pak hned začátek července do srpna Norsko(PRG:OSL)…
Vyrážím i sám, ale kdyby se našel někdo kdo také chce co nejvíc nachodit po přírodě, a poznat jinou zemi tzv. „po svých“ tak budu přece jen rád 🙂
Kdo má finance, čas a hlavně chuť na něco podobného, nechť se ozve na email 🙂
Standa
Stále hledám nejlépe parťačku kvůli lepšímu stopování – přece jen dva kluci toho moc nestopnout 🙂
Nakonec jedu autobusem do Edinburgu, doprava cca 3500kč a jedu na začátku června. Do Osla výjde cesta jen na 1690kč a pojedu v červenci.
Obojí mám v plánu spát co nejvíce v přírodě, projít toho co nejvíc ale nikam se nehnat, ale užit si krásnou a klidnou přírodu.
Mám už hrubý plán cesty a kdo má čas, peníze a odvahu může napsat 🙂 Samozřejmostí je osobní poznání před cestou včetně nějakých treků po ČR.
Standa
Zdravím. Koupil jsem pro 4 osoby letenky Krakow-Trondheim a zpáteční Tromso-Oslo-Krakow (25.06.14). Objednal auto za „rozumnou“ >norskou< cenu přes zprostředkovatele. Netušil jsem ale, že vrácení vozidla na JINÉM LETIŠTI bude dodatečně zatíženo částkou cca 800 EUR. Což je 2x více než cena pronájmu vozu na 2 týdny s vrácením zpátky v Trondheim. Jestli někdo chce, nabízím předání vozu v Tromso 25.06.14. Dle potřeby prodloužím půjčení auta. Případně mohu prodat 1 letenku Tromso-Oslo-Krakow 25.06.14.
Zdravím všechny poutníky
Mám v plánu vyrazit někam do evropy v co nejkratším čase (Holandsko,Dánsko,Anglie,severní země)jelikož mi nevyšla cesta na Nový Zéland (sakra málo víz)tak hledám nějakou alternativu hlavně co se zdokonalování ang.jazyka týče hledám jen nějaké fajn lidičky s podobnou chutí cestovat.Jinak mám v plánu pobývat v jiné zemi nějakou delší dobu (aspoň rok) nebo klidně i cestovat po jiných zemích..Kdyby měl někdo zájem napište na de***@***il.cz .Jinak je mi 23 let a sem z Ostravska.Rád rybařím,cestuji a poznávám,čtení literatury,věnuji se IT technologiím…
Přeji všem krásné zážitky na cestách..
PRO: Detkins , cau 🙂 zaujal tvuj prispevek , rad bych se pridal… mam stejny plan 🙂 muzes me kontaktovat na mail? Si*******@***il.com
Zdravím, žádná odvážná cestovatelka se tu nenajde ? Stačí troška peněz a hlavně čas, fyzička a chuť zažít tři měsíce cestování v přírodě 🙂 Nakonec na místa pojedu busem se to na 6 týdnů Skotsko, pak týden doma na odpočinek a hned 6 týdnů Norsko. Mám už v hledáčku spoje a kupovat lístky budu na konci měsíce. Jde hlavně o chození po přírodě, poznání té země a jejích přírodních krás a také lidí. Samozřejmě něco málo stopování, v Norsku spíše více 🙂
Kdyby tedy měl někdo zájem, tak udělej první krok a napiš. Pak se můžeme někde sejít a pokecat o tom a samozřejmostí je v co nejbližší době společný trek v ČR, ať se trošku poznáme 🙂
Standa
Ahoj Stando,
docela ses trefil do mého gustu, tedy lokality i času odjezdu… Mail se mi nezobrazuje, tak písni, ať to můžeme probrat více:) Jsem pro…!
Měj se,
Petra, 28 Praha
Ahoj,
Muj email je st**************@***il.com 🙂 Napiš mi kam z těch dvou destinací by jsi chtěla jet a je fajn, že jsi také z Prahy. Chtělo by to případně co nejdříve někam zajít a probrat to, protože já už chci kupovat tento týden letenky do EDI. Do Osla pojedu asi busem – je tam od student agency dobre spojeni..
Standa