Spolucestování Evropa

Skotsko 2016 hleda se partacka!

Adela

Cauky:) chystam se do Skotska v cervnu hlavne prozkoumat nar.parky a hledam nejakou partacku, ktera ma stejne rada prirodu jak ja a rada cestuje.. Nejradeji bych vyrazila uz v cervnu, protoze neni sezona a neni tak hodne turistu a nejmene prsi v tu dobu.

Zkušenosti čtenářů

Olča

Ahoj, na jak dlouho bys chtěla jet a jak by sis to představovala technicky? Spaní atd.

Ivca

Ahojky, taky bych se rada pridala, kolik vam je? Me je po 40.

Adela

Tak na dva tydny

adela

Dva az tri Tydny klidne mit nebo vic vsecko je o domluve a taky spani je mi jedno a nebranim se stopovani a spani ve stanu 🙂 nebo kempech

Pája

Ahoj, ráda bych koncem června, max začátkem července taky procestovala Skotsko, zatím je to jen nápad, nemám nic naplánováno přesněji. Se stopem mám spoustu zkušeností, stan je super, k tomu zeleno, hrady a jezera…umm! Jestli ještě nemáš společnost, ozvi se, prosím, na pa********@****am.cz. Děkuju 🙂

Sarka

Ahoj jsem z Prahy a rada bych se k vam přidala. Je mi 29 let. Přepis info e-mailem, sa*****@****am.cz, dekuji S.

Sarka

Ahoj jsem z Prahy a rada bych se k vam přidala. Je mi 29 let. Přepis info e-mailem, sa*****@****am.cz, dekuji S.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: