Cauky:) chystam se do Skotska v cervnu hlavne prozkoumat nar.parky a hledam nejakou partacku, ktera ma stejne rada prirodu jak ja a rada cestuje.. Nejradeji bych vyrazila uz v cervnu, protoze neni sezona a neni tak hodne turistu a nejmene prsi v tu dobu.
Ahojky, taky bych se rada pridala, kolik vam je? Me je po 40.
Tak na dva tydny
Dva az tri Tydny klidne mit nebo vic vsecko je o domluve a taky spani je mi jedno a nebranim se stopovani a spani ve stanu 🙂 nebo kempech
Ahoj, ráda bych koncem června, max začátkem července taky procestovala Skotsko, zatím je to jen nápad, nemám nic naplánováno přesněji. Se stopem mám spoustu zkušeností, stan je super, k tomu zeleno, hrady a jezera…umm! Jestli ještě nemáš společnost, ozvi se, prosím, na pa********@****am.cz. Děkuju 🙂
Ahoj jsem z Prahy a rada bych se k vam přidala. Je mi 29 let. Přepis info e-mailem, sa*****@****am.cz, dekuji S.
Ahoj jsem z Prahy a rada bych se k vam přidala. Je mi 29 let. Přepis info e-mailem, sa*****@****am.cz, dekuji S.
Ahoj, na jak dlouho bys chtěla jet a jak by sis to představovala technicky? Spaní atd.