Ahoj
V srpnu bych se chtěla jet podívat do Skotska na Orkneje. Takže předběžně zjišťuji, jaký je zájem o tuto zemi :-)Objevila jsem tuto stránku a mohla by to být i dobrá příležitost pro nové přátelství 🙂
Neměl by někdo zájem?
Lenka
Ahoj holky,
nápad jet v srpnu do Irska se mi líbí.Budu ráda, když mě kontaktuješ, Leni, na mail Bo******@****am.cz !!!!
Proberem to všechno 🙂
zatím se měj hezky,ahoj B.
Ahoj holky,
pokud budeme mít podobné představy a “sedneme si“, moc ráda bych se přidala k výpravě, pokud jste z Prahy, mohli bychom vše probrat u kafča, jinak prosím, Leni, pošli i mně info na můj email di************@****am.cz. Díky a budu se těšit:-)
Ahoj ,
já bych jela taky do Skotska, ale na kolo, nejel by jste někdo, na konci června, na 16 dní?
Já jedu do Skotska v červnu se Vsacanem,zatím sám… (38 let). Tak se koukni na program od Vsacanu a jestli tě to zaujme,tak dej vědět.Ahoj Vlastik
Letim do Skotska ted zacatkem kvetna, takze kdyz si vzpomenu, tak pak treba dam nejaky postrehy:)
Zatim je doprava – nejlevnejsi mi prijde letenka s Ryanair s Blavy (letim za 90E vcetne poplatku, bagaze atd atd), je to zhruba polovicni ve srovnani s cestou z Prahy.
Ahoj,
zaujal mě tvůj nápad. Už jsem byla 2x v Irsku, které je mojí milovanou zemí a do Skotska bych mrkla taky ráda. Písni mi víc podrobností o tom, jak by sis to představovala na můj mailík:
si*****@****am.cz. Díky a měj se