Spolucestování Evropa

Skandinavie +/- srpen 2014

Roman

Ahoj,

hledam spolucestujici na cestu autem Svedsko/Norsko. Cca na mesic. Bydleni prevazne pod stanem, da se volne stanovat, tak proc si to neuzit 🙂 Tim padem spis ekonomicka verze „zajezdu“.

Nejvic mam chut na hory, fjordy, jezera (mozna by se dala chytit nejaka rybka?) a vodopady. Spis treky, ale nebranim se vzit popr i kolo. Jo a videt Trolla bych taky bral 🙂

Idealne pis pls na mail.
Roman

Zkušenosti čtenářů

Sara

Ahoj, tohle mne zaujalo, dokonce jsem si dala praci se registrovat, ale ani prihlasene mi tu nikde nenaskocil tvuj mejl.Hovim si ted na Danskych hranicich, planuju pracovat do konce cervence a pak stopem do Norska. Tohle by ale taky byla moznost. Ozvi se prosim, jestli jeste hledas a muzem se o tom napadu pobavit vic… Dik, Sara

filip

Ahoj tohle zní fakt super jestli máš ještě volno pošli mi prosimtě nějaké podrobnější info. ( termín, odkud by se jelo a tak) diky a v připadě zájmu se ozvi Filip

filip

Ahoj tohle zní fakt super jestli máš ještě volno pošli mi prosimtě nějaké podrobnější info. ( termín, odkud by se jelo a tak) diky a v připadě zájmu se ozvi Filip

Roman

Ahoj,

prave aby byl videt muj mail jsem se registroval 🙂 a nic

zkousim znova a pro jistotu muj mail je kubrt88 na gmailu

vse je jeste ve stadiu hledani a planovani. ale dneska mi prave nekdo potvrdil, ze reky jsou plne stik a pstruhu 🙂

Roman

Kristýna

Ahoj, co se týká mailu tak stačí kliknout na přezdívku / jméno nebo jen najet myší a v levém rohu vám vyskočí mail dotyčného 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: