Ahoj,
hledam spolucestujici na cestu autem Svedsko/Norsko. Cca na mesic. Bydleni prevazne pod stanem, da se volne stanovat, tak proc si to neuzit 🙂 Tim padem spis ekonomicka verze „zajezdu“.
Nejvic mam chut na hory, fjordy, jezera (mozna by se dala chytit nejaka rybka?) a vodopady. Spis treky, ale nebranim se vzit popr i kolo. Jo a videt Trolla bych taky bral 🙂
Idealne pis pls na mail.
Roman
Ahoj tohle zní fakt super jestli máš ještě volno pošli mi prosimtě nějaké podrobnější info. ( termín, odkud by se jelo a tak) diky a v připadě zájmu se ozvi Filip
Ahoj tohle zní fakt super jestli máš ještě volno pošli mi prosimtě nějaké podrobnější info. ( termín, odkud by se jelo a tak) diky a v připadě zájmu se ozvi Filip
Ahoj,
prave aby byl videt muj mail jsem se registroval 🙂 a nic
zkousim znova a pro jistotu muj mail je kubrt88 na gmailu
vse je jeste ve stadiu hledani a planovani. ale dneska mi prave nekdo potvrdil, ze reky jsou plne stik a pstruhu 🙂
Roman
Ahoj, co se týká mailu tak stačí kliknout na přezdívku / jméno nebo jen najet myší a v levém rohu vám vyskočí mail dotyčného 🙂
Ahoj, tohle mne zaujalo, dokonce jsem si dala praci se registrovat, ale ani prihlasene mi tu nikde nenaskocil tvuj mejl.Hovim si ted na Danskych hranicich, planuju pracovat do konce cervence a pak stopem do Norska. Tohle by ale taky byla moznost. Ozvi se prosim, jestli jeste hledas a muzem se o tom napadu pobavit vic… Dik, Sara