Spolucestování Evropa

Skandinávie – léto 2016

Daniel

Plánuju již třetím rokem roadtrip celou Skandinávií. Dánskem Noskem a Švédskem na sever, Finskem a Pobaltím zpět. Vždycky to ztroskotalo na lidech, takže sháním spolucestovatele. Orientačně tak na měsíc během letních prázdnit (spíš srpen). Zaměření hlavně na turistiku a přírodu, takže primárně spaní ve stanu apod. Zatím jsme 2 studenti. Shaníme 1-2 lidi, kteří by se k nám přidali. V případě zájmu pošlu podrobnější itinerář.

Zkušenosti čtenářů

Lukas

Ahoj,
jaký máte rozpočet na dopravu a spaní?
Díky
Lukáš

Daniel

Ahoj,
rozpocet dost zalezi na poctu lidi. Puvodne pocitano pro 2 to vychazelo cca na 25 tis. na jednoho. Prida-li se nekdo naklady se budou pri nejmensim na dopravu dal delit. Nejvetsi polozka je urcite cesta, vcetne myta a trajektu, potom jidlo. Vzhledem ke spani ve stanu, ve mestech se da zkusit couchsurfing a jen v nouzi jine ubytovani naklady budou v teto oblasti minimalni.

Janča :)

Ahoj, požádala bych o zaslání itineráře na email wi*************@****am.cz
Dík Janča 🙂

Dominika

Ahoj, mně prosím taky, pokud ještě nemáte plno. Ve Skandinávii už jsem byla a líbilo se – a moc:-) V létě mám šanci dostat delší dovolenou, ale na měsíc, to asi ne. Loni jsem právě byla na měsíčním roadtripu a letos mi v práci asi trochu přistřihnou křídla, ale kdybyste se rozhodli jet na kratší dobu, tak se please ozvěte, strašně ráda bych… Dík moc. Domča Do****@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: