Spolucestování Evropa

Sever Polska – Gdaňsk, Malbork – koncem července 2015

Vladimír

Ahoj všem,

pro svůj projekt pro tyhle prázdniny – cesta po severu Polska (ale nebráním se ani Pobaltí) – hledám pohodového spolucestujícího. Protože plánuji jet autem, potřebuji někoho s řidičákem a reálnými zkušenostmi ze silnic, aby mě mohl vystřídat za volantem.

Kdy? Koncem července, zhruba 25-30.7. anebo podle dohody
Kde? Gdaňsk, Malbork a další podle domluvy
Jak? Autem
Za kolik? Budeme sdílet náklady na cestu. Ubytování bych zkusil sehnat přes Couchsurfing, případně na hotelu (pro každého 1L).
Odkud? Kvůli logistice nejlépe z Východních Čech, ale je to vlastně jedno.

Něco o mně.. Jsem chlap na prahu třicítky, sportovec a mám rád historii. Můj/moje spolucestující by tedy měl být ke mně kompatibilní, abychom se vzájemně těch pár dní neštvali 🙂

Napiště mi sem prosím pár slov o sobě a kontakt, v případě zájmu vám do několika dní napíšu. Děkuji.

Zkušenosti čtenářů

Vlachovský Ladislav

Ahoj jsem od Vyškova a je mi 49 roků odjíždím do Polska směr štětín, Leba,Hel,Sopoty dne 11.8 a vracím se v sobotu taková rychlovka rád fotím mám projetou Evropu a část Asie i bez angličtiny o hystoriji toho moc nevím ale rád vyslechnu chtěl bych jed mojím autem a na PHM se složíme mám najíté kempy tak se ozvi dík ahoj Tel 732536934

Ladislav

ještě jednou asi by bylo lepší tvoje vozidlo aby žena měla čím jezdit omlouvám se Lada

Jana a Lenka z Brna

Ahojte! Jsme dvě parťačky z Brna (40) a hledáme zkušeného řidiče a cestovatele na spolucestování a sdílení nákladů na cestu i ubytování v termínu s odjezdem nejdříve 31.7. večer a návratem 9.8.2015. Jsme všestranných zájmů a pohodových nekonfliktních povah, se znalostí jazyků (A, N, Šp) a cestovatelskými zkušenostmi. Díky za odpověď! Jana a Lenka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: