Spolucestování Asie/ Australie

Sever Indie Listopad/Prosinec 2013

Honza

Ahoj, hledám parťáka/čku na trip do Indie zhruba v termínu od 25.11. – 15.12. Přílet do Delhi a pak na východ přes
Ágru (Taj Mahal), Vrndáván (tam je chrám Krišňáků), Khadžuráho (Tantrické reliéfy), Čitrakůt, Bodhgaja (nejposvátnější místo Buddhismu), Varánasí (schody u Gangy, jedno z nejposvátnějších míst hinduismu), odlet z Kalkaty. Jedu podle Lonely Planet, je mi 31 žiji v Praze.

Zkušenosti čtenářů

Zdenka Kuncová

Ahoj Honzo,škoda,že nejsi starší nebo já mladší.Chystám se ve stejné období jako Ty na sever Indie za synem,který staví tunel v Mamalí.Pozval mě tam,jen nechce ať jedu sama.Mí známí a kamarádi se buď bojí do Indie jet,nebo nemají peníze.Škoda.ZK

Adéla

Ahoj,
původně jsem chtěla v listopadu do Barmy, ale todle by taky šlo.
V Asii jsem zatím byla jen v Thajku a Kambodže.
Kdyžtak dej vědět
Adéla, 30, Praha

Honza
Adéla:

Ahoj Adélo, pokud tě Indie taky láká, pojďme se sejít a probrat co bychom kdo od výletu čekali. Navrhoval bych nějakou čajovnu, třeba na Andělu kde bydlím. Co třeba někdy o víkendu nebo v pátek po práci?

Honza

Martina
Honza:

Ahoj Adélo a Honzo,
hledám spolucestující do Indie. Mohu se k setkání také přidat a probrat Vaše představy o tripu?
Martina, Praha

Honza
Martina:

Martino, jsi vítána, už jsme tři a rádi přibereme ještě další duši. Naše představy nejsou definitivní, ale v kostce se bude jednat o nízkonákladové cestování (vlaky, busy, levné hotely), zpáteční letenka do Dilí stojí 12700Kč. Jedeme podle Lonely planet a plán cesty je zhruba takový, že bychom doletěli do Dilí kolem 25.listopadu, odtud do Agry na Taj Mahal, pak do Vrndavanu navštívit místní krišňáky, potom do Kadžuráha na krásné tantrické reliéfy na chrámech, Čitrakůt, Varánasí, Bodhgaja, Národní park Bétla s jízdou na slonech, pak dojet do Kalkaty a zpět do Dilí. Pár míst jsem zde nezmínil. Plánujeme to na tři týdny, abychom byli do Vánoc zpátky. Jestli tě to taky láká, přijď na sraz, který bude tento čtvrtek 3.9. v Praze na Andělu na rohu u KFC v 17:30. Telefon na mě je 776273355. Honza

Zdena
Honza:

Ahoj,
vas mi poslalo samo nebe. Shanim spolucestujici do severni indie v terminu listopad/prosinec. Jmenuji se Zdena, je mi 31 a jsem z Prahy. Schuzku jsem nestihla 🙁 Dalo by se?
Diky,
Z.

Honza
Zdena:

Ahoj Zdeno, rádi tě přibereme. Asi by bylo dobrý se znovu sejít a poznat se, tak bych navrhnul třeba tento čtvrtek v 17:30 na Andělu na rohu u KFC. Zatím jsme tři, tedy Adéla, Miron a já. Všichni z Prahy. Odjezd je plánován na 23. listopadu a návrat na 15. prosince. Napiš jestli ti to vyhovuje a napiš mi Tel. Honza

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: