Západní a jižní Evropa

sbírání ovoce již. Ev. léto 2013

Kačka

Ahoj,
chystám se na 2 – 3 měsíce v létě kamkoli na jih Evropy na sbírání ovoce.
Máte prosím nějaké info, jak to tam teď vypadá s prací?
Mám shánět až tam? A která země je na zařizování nejjednoduší (Port, Šp, It?)

Dvakrát za sebou jsem v létě pracovala na Kavkaze a letos už potřebuju změnu:)
Moc vám díky za každý tip!

Btw. jsem zatím sama, kdyby někdo věděl o nějaké partě nebo se chtěl připojit, budu ráda.

Zkušenosti čtenářů

Honza

Ahoj, také jsem uvažoval o nějaké práci v zahraničí. Ale spíš mě lákal sever- Norsko, i když bys sehnala nějaký tip i na jih, tak bych se k tobě přidal. 🙂

Melana

Sleduj nabídky a poptávky:
http://www.czechtimes.cz/nabidky-prace

Marcel

Čau Kačko,
Rád bych se připojil.Taky sháním nějakou práci a nejlépe sběr ovoce.Minulí rok jsem jel poprvé sám za prací do Holandska přez agenturu a zalíbilo se me to.Tak kdybys o něčem na to léto věděla dej prosím tě vědět na můj e-mail (ma************@****am.cz) 🙂 dík

Eva

Ahoj, taky se chystám vyjet na léto do zahraničí za prací – třeba i sběr ovoce. Dívám se po nabídkách, ale zatím jsem nic kloudného nenašla. Kdybyste něco objevili, dejte vědět, ráda se připojím.

Petra

Ahoj, taky bych ráda někam letos vycestovala na sběr ovoce. Byla jsem 2x na rhodosu v hotelu a tedkom bych chtěla do zemědělství. Kdyby někdo o něčem věděl budu rada za indo moc díky 🙂

Janča
Petra:

Ahoj.. Petro chtěla jsem se tě poptat na pár věcí ohledně tvé předchozí brigády na Rhodosu.. kdybys byla tak hodná a ozavala se na mail.. vy*****@****am.cz ..byla bych ti vděčná :)) děkuju moc..:)

Meshi
Petra:

Ahoj, mohla bys mi, prosím, poslat na email nějaké informace o tom Rhodosu? Jela jsi přes agenturu, nebo přes známé?
Předem díky.
mail -> me********@**.com

kata
Petra:

Petro, chtěla bych se tě zeptat, jestli máš zkušenosti s Helios Agency. Ti nabízejí práce v řeckých hotelích, ale chtějí napřed zaplatit docela pálku. Nebyla jsi s nimi?

Petra

Ahoj a co jsi dělala na kafkaze jestli se mužu zeptat 🙂 našla už jsi něco na práci v zahraničí? 🙂

mira

ahojky lidicky,taky jsme 2,ja a pritelkyne a radi by jsme taky nekam vycestovali pokujd nekdo o necem vite dejte vedet a muzeme se domluvit auto mame a jsme uplne normalni mladi lidi,tak zatim Cagos

Pepca

Ahoj lidicky ja a kamaradka chcem taky nekam radi odcestovali klidne na jich aj Rakousko pokud nekdo mate nejake info nebo kontakty na jakoukoliv podstatnou praci naprdiklad zber ovoce prace na farme pomocna sila atd…. a muzete se klidne pridat muzem byt dobra parta ve vice lidech se to lepe preci tahnde dikes za info Pepca

h
Pepca:

pepco, ozvi se na mail 🙂
Honza

Pepca
h:

Ahoj tak mi tu prosim nech email a ja ti napisu dikes

Pepca
h:

Tak uz jsem psal na mail pepe

Adriana

Ahoj, také bych ráda šla na sběr ovoce, nenašli jste nějakou dobrou nabídku na toto léto? 🙂

Ruda
Adriana:

Ahoj hledám parťáka / parťačku na léto cca 4 měsíce do kanady na sběr ovoce.

jarda
Ruda:

zdar rudo a jake jsou v kanadě požadavky slyšel jsem že je potřeba mit nějake finance na učtu

Ivet
Ruda:

čaute! taky bych na léto hrozně ráda někam vyrazila, byla by to ale moje první cesta, takže moje zkušenosti jak to všechno shánět a zařizovat jsou nulové a bohužel na to ani neznám ty správné lidi, navíc jsem taky zkouškami striktně limitovaná na červenec – srpen…TAKŽE, kdyby měl kdokoliv, cokoliv, nějaký tip…dejte vědět 😉 dík!
iv************@****am.cz

Petr
Ruda:

Zdravím.
Jestli je to aktuální, pošli mi nějaké další info, termín, lokalita a nejlépe cca kolik to hodí ať se můžu rozhodnout jestli se mi to vyplatí.
Můj mail je: an*********@****am.cz

Linda Baldrychová

Ahooj,taky bych měla zájem o sběr ovoce.Bojim se jet sama a hlavně netušim, kde to shánět. Pokud by někdo tušil a šel by do toho i se mnou.Tak se mi ozvěte 🙂

Ájuěk
Linda Baldrychová:

Ahojky,já a můj bratr a nejlepší kamarádky máme zájem o práci v zahraničí.Klidně i to sbírání ovoce, ale nevíme,jak to zařídit, ptž chtějí životopisy a když jsem jim je poslala..neozvali se mi.může nám někdo poradit, nebo napsat nějaký typ.Děkuji

Katerina Pohlova
Linda Baldrychová:

Ahoj, mela bych vazny zajem o letni brigadu. Napis jedeme dva.. zatim..

Lucie

Ahoj, byla by to moje první brigáda v zahraničí,takže nevím jaké jsou s tím zkušenosti a jak něco najít budu ráda za radu a ráda se i přidám do kolektivu 🙂 samotné se mi nechce. díky 🙂

jarda

zdravim hledam lidi a taky praci v zahraniči P.S už me to tu u nas nebavi.ozvětě se na muj email:ga*****@***il.cz diky

Míša

Ahoj:)
Vidím, že lidí do party by bylo hodně na takové brigády. 🙂 Také bych o prázdninách někam ráda vyrazila. Byla jsem po dvakrát na ostrově v Německu v penzionu a letos bych chtěla už změnu a vyrazit třebas na 1,5 – 2 měsíce někam jinam. Vůbec nevím, na jakých strankách mám hledat tyhle nabídky na ten sběr třeba. Od těch agentur to asi nebude moc valné. Kdybyste někdo o něčem věděl nebo se chtěl přidat budu ráda a to i za každou Vaši radu.
Dík, zdraví Míša 🙂
( tady je kdyžtak muj e-mail: m.********@****am.cz )

veronika
Míša:

Ahoj míšo ráda bych se k tobě přidala, ale bohužel s tímhle taky nemám žádný zkušenosti

Anča

Ahoj, prosímtě, taky bych se ráda zeptala na ten Kavkaz, nemohla bys mi třeba poslat nějaké info nebo aspoň odkaz? Dík A. 🙂
(mail an**********@****am.cz)

Lukáš

Ahoj,
Jsme parta lidí která hledá brigádu v zahraničí. Bohužel jsme limitováni zkouškami které nám končí 30.6.2013.
Pokud by někdo o něčem věděl a chtěl se přidat tak mě prosím kontaktujte na (email lu***********@***il.com)
Jsme z Liberce / Děčína / Ústí nad Labem.

Marta Maurencová

dobrý den,hledám práci při sbírání ovoce,abych si vydělala nějakou korunu k důchodu.Jsem stále vitální a práce se nebojím,naopak,těším se na kolektiv lidí,ať už jsou jakékoliv věkové hranice,mám ráda mladé lidi.Nemusíte se bát,že bych snad nevylezla na strom,tak se těším na spolupráci s vámi.
S pozdravem Maurencová Marta
tel:mobil 734 807 591
děkuji vám!!!!!!!!!!!!!

Helena

Ahojte mám zájem o sběr ovoce nebo jakoukoliv jinou práci. Je potřeba dobře ovládat jazyk? Zatím jsem nikde nebyla. Ráda bych se přidala k nějaké partě. Sama bych si netroufla.

Jiří Appelt
Helena:

Ahoj, taky bych někam vypadnul, čím víc info tím líp, máš nějaký zkušenosti?…:-)))

Vendy
Helena:

ahoj, také bych se chtěla k někomu přidat, byla to má premiéra vyrazit někam na sběr ovoce…akorád koukám, že všichni máme zájem, ale nic konkrétního nikdo nenavrhuje 🙁

Jiří Appelt

Ahoj, chtěl bych vypadnout na nějakou dobu pryč z ČR a vyzkoušet si třeba ten sběr ovoce někde v zahraničí, hodně jsem o tom slyšel pošle mi někdo nějaké info jak to funguje a kam bych se měl po případě obrátit?, Děkuji předem za info

michael paiva

brigáda – Portugal 2013, info na Váš e-mail. Michael

Ivana
michael paiva:

Ahoj,
mohl bys mi poslat prosím to info? Měla bych zájem, děkuju.

michael
Ivana:

info na e.mailu : ve************@***oo.com

veronika miketová
michael paiva:

Ahoj, měla bych zájem tuto brigádu, prosím o bližší info, dííky

Veronika Aldorfová
michael paiva:

Ahoj taky bch měla o tuhle brigádu zájem mohl bys mi poslat nějaký info, 🙂

Zuzka
Veronika Aldorfová:

ahoojky taky bych mela zajem o brigad, mohla bych taky poprosit o info Su*********@****am.cz..dekuju

Ivana
michael paiva:

Hezký den,
prosím o informace o sběru ovoce v Portugalsku.
Díky moc.
Můj email:
iv************@*****um.cz

Pavel Pírek
michael paiva:

Dobrý den, měl bych zájem o brigádu v Portugalsku, budu rád, když mi napíšete nějaké informace.

Předem děkuji.

Pírek

Vlastík
michael paiva:

ahoj , taky bych mel zajem o tuto brigadu , mohl bys mi poslat nejake info na email ? diky .. fb*****@****am.cz

Míša
michael paiva:

Ahoj, chtěla bych toto léto, nejlépe červen, vyrazit někam na sběr ovoce nebo jinou brigádu do zahraničí. Moje jazykové znalosti nejsou ani z aj ani z nj na komunikativní úrovni a proto si myslím, že sběr je nejlepší možnost jak odsud vypadnout a vydělat si. Nemůžu bohužel ale najít žádnou kloudnou agenturu a proto bych se chtěla zeptat, jestli někdo má zkušenosti nebo informace takovéhle brigádě.. Za každé info budu vděčná :)mail: ba*******@****am.cz

Tomáš
michael paiva:

Zdravím, taky bych měl zájem o práci v PORTUGALSKU…díky za odpověď.

Zuza
michael paiva:

Ahoj, poslal bys mi prosím bližší informace? S přítelem sháníme brigádu tohoto tipu, ale nevíme kam se obrátit. Děkuju 🙂

Dana Matějů

Ahoj,

pokud se někam chystáš jela bych taky takže určitě budu ráda za kontakt a bližší informace 🙂 mám možnost i něco sehnat takže určitě dejte vědět.

Filip
Dana Matějů:

Ahoj,taky se přidávám k těm co nechtějí trávit léto u nás.Je mi 22, budu mít 4 mesice volno,nic mě v Praze nedrží a proto chci vypadnout někam do tepla pracovat a poznat novy lidi.Pokud je na tom někdo stejně jako já,tak at dá vědet.Budu rad za jakékoliv info.Filip

Lukáš
Filip:

Ahoj, jsem na tom stejně rád bych taky odjel na pár měsíců do zahraničí. Jestli budeš mít zájem ozvy se na přiložený mejl.. 🙂

jose

Muzu dat par rad a info o sberu citrusu ve spanelsku,u valencie.piste na jo**********@***il.com

Evaelfka

Plánuji cestu vlastním autem do Valencie, někdy přelom dubna , května. Uvítám spolucestujícího – řidiče ! případně znalce francouzštiny a španělštiny, anglicky se domluvím.
Prosím pište na email. Děkuji

Petr
Evaelfka:

Už jsi odjela?
Původně jsem měl vyjet (taky autem) v těchto dnech, ale stále ladím detaily.
mail: an*********@****am.cz

Verča

Ahoj,
v červnu maturuju a ráda bych někam vycestovala a přitom si vydělala mějaký ten peníz. Pokud o něčem víte prosím napište. Předem moc dík:)

ve***************@***na.cz

makinka

Ahojte nevíte někdo o náké brigádě v zahraničí na sběr ovoce. Hledáme s přítelem ale nemůžeme nic najít.! Předem děkuji za pomoc:)

Dyna

Chtel bych se zeptat vsech co tady prosi o kontakty a jeslti jim nekdo neda nejake info kde hledat a jak zacit?

Opravdu si myslite, ze kontakty na praci se rozdavaji jen tak na foru? Logicky, kdyz chci jet delat na nejakou farmu ci sber ovoce, tak kdyz uz nahodou po znamosti nebo pri velkem stesti na nejaky narazim urcite ho nehodim na forum kde na nej ceka dalsich 40 lidi. Tim si prece sam zmensuju sanci na to, ze sam ja pak praci dostanu..mimochodem prave za takove kontakty si agentury berou ty nehorazne prachy. Ano tedka cekam prispevky typu jak si cesi v zahranici nepomahaji a jaky sem kokot. Nacestoval sem uz dost a me taky nikdo nepomohl spis tak potopil jak je to u cechu zname a bezne. ja nemam problem s tim nekomu pomoct, kontaktu mam spoustu treba na NZ. Ale stejne si praci z CR nedomluvite. Musite tam jet, stat na miste a rict mu ANO SEM TADY A CHCI PRACOVAT……

Dam vam radu, jednu jedinou ktera funguje a za kterou neplatite nikomu nic. Vemte si auto, kupte si jizdenku nebo letenku vydejte se do te zeme a najdete si praci osobne na miste. Samozrejme se podivejte co kde a kdy roste a podle sezony se rozhodnete. Zadarmo vam zadny kontakt nikdo neda…a urcite ne na foru….

lucie
Dyna:

Ahoj.
Já vím, že takhle to nejde,ale tvuj přispěvek mňe zaujal.
Vědel bys mi poradit prosim jenom nejaký místak kde bych mohla začít?
Chci někam pryč, možná na farmu zeleninovou a možná s přítelkyní.
Byla bych moc ráda,gdybys me vědel usměrnit.
Přes agenturu nechci.

Za odpověd moc děkuji.

Lucie

Lukáš
Dyna:

Ahoj,máš naprostou pravdu,nebyl jsem sice tolikrát,ale pracoval jsem v Irsku,Anglii i španělsku.A přesně jak píšeš jsem to vždy udělal.Proč píšu.Chtěl bych zkusit NZ nebo nějakou podobnou zemi.Pokud jsi tam byl jak to vypadlo s prací?Děkuji za odpověď

Jirka

Ahoj ja jsem cetl ze jsi sama a hend bych se pripojil k tobe taky hledam nakou slusnou brigadu v zahranici.

lutricia

ahoj, máte někdo zkušenost se sběrem ovoce respektivě solidností agentury s kontaktem Michael Paiva? Zvažuji tam ted odjet a každá zkušenost ostatních se hodí! díky moc

michael Paiva
lutricia:

Važená paní ,Lutricia, pokud máte dotazy, můžete se obracet přímo na mě…pokud je mi známo, nemáte zájem o brigádu Vy osobně ale přihlásila jste na ni Vašeho manžela z Egypta. To jen pro přesnost. S pozdravem Michael Paiva

lutricia

ahoj, máte někdo zkušenost se sběrem ovoce respektivě solidností agentury s kontaktem Michael Paiva? Zvažuji tam ted odjet a každá zkušenost ostatních se hodí! díky moc

Ka

Ahoj, mám stejný problém jako lutricia. Nemáte někdo s tímto pánem zkušenosti? Nic se sice neplatí předem, ale po podepsání smlouvy na míste a vyřešení ubytování si účtuje 280E, takze bych nerada, kdyby to byl neaky podvod jako 70% techto pripadů, prosím pokud jste o něm nekdo něco slyšel, ozvěte se.
Děkuji Gl*********@****am.cz

z jihu
Ka:

280 eur? za co proboha…to už závání podvodem! ve španělsku jsou jich mraky, těchto tzv. pracovních agentur – mafií.

Tereza Papalová

Ahoj, mám zájem o sbírání ovoce v zahraničí. Kdyby někdo věděl prosím napište. Každá pomoc se mi hodí.

Mike

ciauko kacko ,mohla bys mi prosim poslat kontakt na ten kavkaz ,nebo jestli uz nekde ses rad bych se s kamosem pridal,,dej mi echo…dekuju michal

Lena

Nemáte nekdo zkusenosti z agenturou RECRUITMENT prosím:)

Andrea

Jaj,to je vtipny forum….opravdu se takhle kontakty nerozdavaji a když uz napisu 20 farem ze Skotska,UK,NZ a nebo Spanelska,kde jsme makali,tak je jedno procento sance,ze tam praci dostanete.
Rozhodne se to nedomlouva mesice dopředu(jedine asi přes agentury-zkušenost nemam.)ale ze dne na den a primo na miste.
A ještě je vtipny,jak to mate naplanovany presne od do,tak to taky nefunguje :)Myslim 2 mesice prazdnin vůbec nemaji smysl,nez něco najdete a pocatecni naklady se vrati,tak jste doma…
Chce to alespoň pul roku,nejakej peniz na začátek,stan,spacak a jet.

Bára

Ahoj, jedu do Francie zkusit práci na farmách apod., jedu autem, mám volné jedno místo. Pokud máte někdo zájem a chuť, dejte vědět na mail: ba*****@****am.cz.
Chci jet v polovině června, návrat se uvidí.

Honza v.zlín
Bára:

Ahoj moc rád bych se přidal na léto vyjet za prací

snad budu mezi prvníma… měl jsem v plánu španělsko doslova pod širák a pořád mám,Francie může být super
ale ta varianta skloubit to s prací ideální minimálně na 3-4 měsíce
pokud bys už byla s někým domluvená alespon bych se nějak přiblížil jihu

děkuji za Odpověd Honza Válek ze Zlína

Honza v.zlín:

Ahoj Honzo,
zatim jsi první…, Španělsko je taky super, ale je to dálka – takže je potřeba víc peněz na naftu. Proto volím Francii. Chci jet minimálně na 3-4 měsíc, spaní v autě nebo pod širákem, to je fuk. Potřebuju vypadnout nebo se tady zbláznim už. 🙂 Klidně se můžem zkusit nějak domluvit. Pošli mi tvůj mail.

Budu se těšit!

Marie
Bára:

Ahoj Baru,mooc rada bych se k tobe pripojila, asi nema cenu se tady nejak vic rozepisovat, tak treba brnkni…774299858, zatim pa

Honza v.zlín

ahoj kačko a rád se přidám

Andrea

Ahoj rada bych jela nekam k mori za praci,nejlepe brigadne.dekuji za odpoved

Dyna

Čtete po sobě vůbec co píšete? Andreo, například ty…Na jakou odpověď..nepochopil sem na co se ptáš..jo jako, že bych ti dal všechny kontakty na farmy a ještě ti jako první napsal na email?:D

Zajdi do SA….

Vendy

Ahoj lidi, také bych letošní léto vyrazila někam na brigádu na sběr ovoce, studuji vyšší odbornou a tudíš mám červenec – konec září prázdniny..mám ovšem nulové zkušenosti a navíc se mi nechce ject samotné..byla bych moc ráda, kdybych se mohla k někomu přidat..pokud se někdo někam chystáte a jste ochotní přibrat někoho do party, budu moc ráda když se mi ozvete na mailík 🙂 díky moc předem…

Vendy
Vendy:

ještě přikládám ten mailík : ve*********@****am.cz

Majký

Ahoj, taky už hodně dlouho sháním brigádu na sběr ovoce.. Koukám i na fajn-brigády, ale často už nemají volný pozice, když jim napíšu .. tak kdybyste taky něco našli, můžete napsat, budu ráda a uděláme si partu, co si pojede vydělat 😀 .. Mějte se 🙂 (ml*********@****am.cz)

Ucca

Ahoj lidi,
Už mě tady v tý ČR hrabe,málo peněz a tak …chtělo by to práci nebo brigádu v zahraničí.jeli bysme v mým chlapem oba.kde se to shání aby to nebylo šmé?kolik tak průměrně platěj?(to je otázka pro ty co už mají zkušenost) co se vše musí vyřídit před odjezdem?
Dík za odpověď třeba na meila

Ucca

A mejl je uc**@***il.cz

J.P.

Ahoj 🙂 Taky něco sháníme 🙂 Kdyby jste o něčem věděli, tak se prosím ozvěte na mail 🙂 Díky 🙂

Monika

Ahojda Kačko,také bych se ráda přidala. Ještě nikdy jsem v zahraničí pracovat nebyla a láká mě to 🙂 Ozvi se mě na mail 😉

alexandra100

Ahoj lidi měla bych taky zájem o sběr ovoce a vydělat si nějaké peníze. Ještě nemám žádnou zkušenost s prcí v zahraničí ale hodila by se. Kdyby jste o něčem věděli tak se ozvěte na e-mail.Díky 🙂

petr

ty vole nepište tady všichni jak hledáte práci a vzpamatujte se, myslite si ,ze na vas nekdo ceka ze ? trapny

Dyna

Petr: No konecne nekdo, kdo ma mozek…:)

Ostatni: Staci pouzit google…a kontaktu mate vsude po kok.t!

Tomáš

Sběr ovoce v Italii, většinou jablka – okolí Belluna, Vitorrio Veneto nebo Trentino, potkal sem tam hodně českých občanů. Většinou jeli na vlastní pěst, každej si takovou práci drží a jezdí tam každej rok, znovu a znovu…

Anet

Ahoj, hledáme s přítelem na měsíc Červen, Červenec popřípadě srpen brigádu v zahraničí (sběr ovoce). Je celkem jedno o jakou lokalitu se jedná…nemáme bohužel žádné zkušenosti, rádi bychom uvítali více informací. Děkuji 😉

eva

Zdravim,chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s panem Mirkem Kosem ktery zprostredkovava praci a brigady v zahranici. Dekuji

eva

Zdravim,chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s panem Mirkem Kosem ktery zprostredkovava praci a brigady v zahranici. Dekuji

Marie

Ahoj..chtela bych tyto prazdniny vyrazit nekam do zahranici treba sbirat ovoce. Chtela bych se zeptat jestli by mi nekdo mohl doporucit nejakou agenturu, kterou jiz ma odskousenou, dekuju za kazdou radu 🙂

Kačka

Ahojte, taky bych ráda s kámošem někam vyrazila teď o prázdninách a nejlíp tam zůstala i po prázdninách.. nevíte někdo kam nebo tak? popř. že by se někdo přidal k nám a společně bychom něco našli? 🙂 pište na můj mail me**************@***il.com 🙂

Lukáš

Zdravím , volám se Lukáš(18) také bych na letní prázdniny chtěl vyrazit někam do zahraničí na brigádu když by se někdo chtěl připojit může napsat 🙂 (sv***************@****am.cz) ..

Zuzaa

Ahoj prosím vás je nás 5 ( 22 let,20 let, 18 let,28 let,42 let) co máme velký zájem o sběr ovoce Španělsko nebo Itálie. Známe se jeli by jsme spolu. Prosí vás víte někdo o sběru ovoce. Od srpna nebo září..?? Dejte nám vědět na mail. Díky za jakou koli iformaci a nabídky. 🙂 Nebo nějaké stránky.

Zuzaa

Klidně se může i někdo přidat čím víc lidí tím líp. !!! 🙂 Jestli má někdo skušenosti dejte nám prosím vás vědět co a jak.. na mail nebo mob: 721013394 Předem díky 🙂

M.

čaues, nevíte někdo zda se dá na těch farmách, at už spain, france, italy, ubytovat i se psem? jestli to farmářům by vadilo mít sebou psa, třeba i sebou na poli a tak, budu rád za každé info 😉 thanks, Marťas

maika

ahoj.. chci odjet na léto ale nevím kde mám hledat nějakou vhodnou agenturu. kdyby jste někdo věděl dobrý tip budu ráda. díky za odpovědi..

Zuzka

Ahoj,

chtěla bych odjet v srpnu na brigádu (sběr ovoce) ale nevím kde mám hledat nějakou vhodnou, spolehlivou agenturu.. prosím pokud máte někdo nějaké zkušenosti napište mi na e-mail – zu***********@****am.cz .. předem moc děkuju ..

Gabča

Ahoj lidi, máme jet na sběr ovoce do španělska. Mělo by to být za 280 eur týdně přes agenturu iterim aire. Zdá se mi to nějak moc peněz a zprostředkovatel říkal, že tyhle peníze tam budou jisté je to normalní? Máte někdo zkušenost z touto agenturou? díky za odpověď.

heyo
Gabča:

podvodnou agenturu poznáš podle toho jestli platíš za zprostředkování či nikoliv

Elena
Gabča:

Gabčo, vyprdni se na agenturu a vyjeď někam na vlastní pěst! Domluv si to předem, ale přímo se zaměstnavatelem, info najdeš na zahraničních webech.
280 euro za týden je málo! (Já jezdim na víno do Francie, 480 euro za 6 dnů.) Všechny zprostředkovatelské agentury jsou jen příživníci. Dneska neni nutný nic zprostředkovávat když máš internet a tam k dispozici veškeré informace !!! Lidi probuďte se!

Tereza

Ahoj, ráda bych se k tobě připojila společně s mojí kamarádkou. Jestli teda je ještě nabídka platná. Děkuji za odpověď

Karin

Zdravíčko lidičkové
Sháním taky nějakou brigádku na jihu a ráda bych se k někomu přidala. Pokud máte někdo aspoň tip na nějaké místo, prosím ozvěte se mi na email – ka******@****am.cz 🙂

Nikola

Ahoj ráda bych se k tobě přidala.Ale nemám žádné zkušenosti.Prosím kontaktuj mě na mail.Díky 🙂

katka

Ahoj nemáte někdo zkušenost s panem Robertem Novým? Zprostředkovává práci na farmě ve Skotsku?

Lukáš
katka:

Ahoj,moc tomu nevěř..Ve Skotsku to tak nechodí.Vyplatí se ti jet na vlastní pěst a věř že práci ve Skotsku seženeš skoro ihned.Z vlastní zkušenosti.Pokud budeš chtít nějaké info napiš na mail.

vole lidi vy jste uplne vypatlani, platit nejakym pochybnym lidim/agenturam za to, ze s vama vyjebaji :D… pokud chcu nekam, tak jedu sam za sebe, ale na jih Evropy bych nevsazel, teda pokud jedete jen makat…. Spanelsko? Recko? tam bych nejel delat ani za milion, vsude se mluvi o tom jak to tam je s praci a mezi mistnima lidma a vsichni tam ty vole chcete jet delat :D… nakonec je to vase volby, ale pak se nedivte……
jo a pokud si chcete proverit nejkou „ofiko“ agenturu, tak pokud neni registrovana na ministerstvu(nebo tam nekde), tak je urcite podvodna, vsecko najdete na strankach ministerstva… mejte se

libereto

Ahoj, nemám 14 dní v červenci, co dělat, tak bych jel třeba do Španělska pracovat nejlépe pro tamní google, třeba bych to tam mohl vézt. Zkušenosti mám, jednou jsem sám prodával v trafice. Ale kdyby nic jiného, tak třeba i ten sběr ovoce, no. Ale mám sebou psa, hrocha a dvě fretky. Tak doufám, že je můžu mít v práci sebou nebo mi majitel zajistí hlídání. Když tak mi tu nechte kontakt s nabídkama, děkuji :).

Michal Šteyr

Ahoj. Nabízím 1 místo na sběr jablek v Itálii (Bolzano). Přibližně na začátku září na cca 20-25 dní. Za stravování se nepletí a máte (snídani,oběd i večeři). Cesta tam i zpět zajištěna a hrazena zaměstnavatelem. Přibližné platové podmínky: cca 6,5 eur/ hodina. Znalost německého jazyka není nutná. Zaměstnavatel si přeje pouze muže, takže ženy a slečny omlouvám se. Cenu za zprostředkování sdělím až jednotlivým zájemcům. Pište na e-mail th**********@****am.cz a nebo na facebook Michal Šteyr. Mějte se.

Georges

Pokud si chcete privydelat sberem vina ve Francii ozvete se na ge*********@*fr.fr

Jedna se o 10-15 dni, 70-100euro na den. Zvedavci prosim nekontaktujte.

Georges

Antonin

Ahoj s kamaradem chceme jet do zahranici na sber ovoce ,muzete nam doporucit nejake firmy ale ne podvodniky pripade me piste na to*****@****am.cz predem dekuji za odpovedi

lukaš nešporek

Ahoj,chci jet svoji dodavkou na sběr jablek do Italie.Hledam někoho sebou.Nemam skušenost,jedu tam poprve.Lukaš-Ostrava

lukaš nešporek

Tak za 10-14dnu.Napište mi na ma************@****am.cz

Patrik

Ahoj Katy,
chci se zeptat, zda-li jsi už narazila na nějakou důvěryhodnou nabídku či už někde pracuješ. Rádi bychom s kamarádem taky někam vycestovali za prací. Vím že je to celkem pozdě, ale věřím že se stále dá na něco narazit.

Lukas

Jsme dva s kamaradem. jeli bychom klidne s tebou. Uz jsem psal primo na nejake farmy v italii ckeam na odpovedi. Prosim odepis na email.

Lukas

Jsme dva s kamaradem. jeli bychom klidne s tebou. Uz jsem psal primo na nejake farmy v italii ckeam na odpovedi. Prosim odepis na email.

milan

zdravim:) mam praci ve spanelsku ve valencii sber ovoce chce nekdo treba semnou?:)na kratsi nebo delsi dobu ja tam pojedu na celorocni praci:) kdyby neco mi********@****am.cz 🙂

Tereza
milan:

Ahoj Milane, s pritelem hledame obdobnou praci,ale zatim jsme pokazde narazili na nejake podvodniky..Pokud jsi jeste neodjel mohl bys nam poradit jak jsi praci sehnal?
Dekuji Tereza

Steffi

Já se chystám příští měsíc do Holandska na sběr hrušek.
Podle infa co mám tak je potřeba 5000 kč na cestu tam i zpět.
Po prvním týdnu už se vyplácí na ruku ( pracovní taxa 1 hodina je 150kč)…

A není vůbec potřeba cizího jazyku.

ale je to práce na sezonu coz je 3 – 6 měsíců.

Libor
Steffi:

ahoj chtel sem se zeptat jestli nekdo nema misto nekam do prace do zahranici co nejdrive predem dekuji

Majky

cau cau pojede ted nekdo do spanelska makat ???

Libor Dobrjanskij
Majky:

ahoj chtel jsem se zeptat jestly tady nekdo nemate brigadu v zahranici na sber ovoce kdekoliv predem dekuji za odpovedi 🙂 kontaktujte me na ma********@****am.cz

Soňa

Ahoj taky bych měla zájem o sběr ovoce. Měla bych zájem ale nemám s kým jet tak bych byla ráda, kdybych se k někomu mohla připojit 🙂

tom
Soňa:

ahoj Sona, ja by som chcel ist niekam robit a zaroven cestovat a spoznavat krajinu, tak mohli by sme nieco spolu vymysliet, ak ta to rovnako zaujima.. 🙂

kdyby jim to někdo zadarmo zařídil.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: