Ahoj,
nejaka spolucestujici na projezdeni Sardinie na zacatku listopadu?
Letenka za 1000 z Blavy, ubytovani pociatm max 1000/noc, pujceni auta na tyden 3000 cca….
Lukas – 33/190/78
ahoj,to zní dobře, můžem se sejít v Praze?
Katka 29/169/58 🙂
Ahojte,
chystame sa prvy novembrovy tyzden s kamaratom tiez. Nechcete spojit sily?
Misa
Ahoj,
mam dovolenou 11.11. – 22.11., cili prvni tyden to pro me nelze, nebot jsem v praci 🙁
Lukas
Ahoj lidicky,
jsem z Brna, cili osobni schuzka v Praze neni mozna, bohuzel, ale kdyz mi napisete email, poslu vam profil na facebooku a muzeme se domluvit tam…
S pozdravem
Lukas
Ahojky, ještě je to aktuální? ráda bych vyrazila. Lucka
Ahojka, kdybyste ještě měli volné místo, tak bych taky vyrazila.
Eva
Ahoj,
vsem zajemkynim jsem odeslal email… zatim zadna odpoved, takze misto (v letadle) jeste urcite je 🙂
Lukas
Ahoj, máme 2 letenky na 10.-17.11., předběžně plánujeme vypůjčit auto a trochu se tam porozhlédnout. Kdyby se chtěl někdo přidat, dejte pls vědět.
Ahoj Filipe,
10.11. jsem jeste v praci….
Je cesta stale aktualni? muzes mi prosim poslat blizsi ifo? mej se a diky
ahoj! kdo jste už byli na Sardinii, mohli byste mi doporucit kam zajet? doletime do alghera, tam si pujcime auto. kdo máte nějaké tipy,které místa rozhodně nevynechat, tak mi je prosim napište! buď sem nebo i na mejl: ji*************@****am.cz díky Jura
Ahoj Luky,no ani nevis jak rada bych s tebou jela, byla jsem tam v cervenci a uzasna dovca, je tam nadherne, ty plaze a tyrkysove more:-) ale ted nevim, jak to budu mit s praci takze nevim no…