ahoj, jsem zvedava, jestli se nahodou nekdo nechystá v podobný cas portugalskou cestou do Santiaga. Start kolem 20.3.2016, odlet ze Santiaga 3.4. 2016.
Ahoj, na pouť do Santiaga se sice nechystám ale v druhé půlce března jedu do Portugalska, tak by jsme tam mohli dojet spolu. Plánuješ se tam dostat letadlem nebo nějakou spolujízdou ?
Ahoj Pepo,už mám letenku do Porta, takže termín je fixní 🙂 Odlétám 18.3. a chtěla bych v Portu pobýt ten víkend od 18.3 . do 20.3., tak pokud budeš v Portu, můžeme se tam potkat.
Ahoj,
volám sa Marta a som ze Slovenska.Tiež sa chystám na peší púť do Santiaga ale nemám s kým.Štart som plánovala na konci apríla,žačiatkom mája.Do mája je tam všetko zatvorené.Ak máš záujem odpíš mi a dohodnene sa.Ďakujem.Marta
Ahoj Marto,díky za zprávu. Informace o zavřených ubytovnách není úplně přesná, a tak se cesty v období března/dubna vůbec nebojím. K tomu je to v období Velikonoc a to bude na cestě více poutníků + papež tento rok vyhlásil jako duchovní (zkráceně řečeno), takže i ubytovny se budou těmto faktům přizpůsobovat. Mám známou, co šla touto trasou přes Silvestra a neměla problém- poutníků méně, ubytovny otevřené (jen bylo potřeba v každé se optat, jaká další na trase je otevřená). Mám v plánu jít primárně sama, ale brala bych možnost se sem tam připojit na pár desítek kilometrů a prohodit slovo v rodné nebo příbuzné řeči 🙂 Určitě potkám i anglicky hovořící, na které se taky těším. Hodně štěstí a pohody na cestě!