Spolucestování Evropa

Rumunsko+Ukrajina 2013

Lukáš

Ahoj,hledám někoho na spolucestování po Rumunsku a Ukrajině v letě 2013.Zkušenosti s Rumunskem mám.Doba cestování cca 7-10 dní.Ubytování v hotelích či pensionech.Velmi levné cestování po zajimavých zemích.Pokud máte někdo zájem, ozvěte se.Díky

Zkušenosti čtenářů

David

Ahoj Lukáši,

o tito země bych měl zájem, a taky plánuji trip v délce do 2 týdnů.

Jen bych se Tě chtěl zeptat, jakým způsobem dopravy bys chtěl cestovat. Já mám zájem o stop.

S pozdravem David

Lukáš
David:

Zejména vlakem,mám rád cestování vlakem,a vzhledem k delším vzdálenostem rád využívám spacích vlaku.

Balt-Orient express

Ahoj Lukáši,tak to ti moc fandím,jsi podobná krevní skupina.Taky cestuju nejradši vlakem,spím v levných hotýlcích a pensionech a vůbec nejraději u místních lidí v soukromí,letos jsem byl s 2kámošema 3týdny na Ukrajině,v Moldávii a Rumunsku.Východní a balkánské země mám moc rád,příští rok máme plán na Srbsko a Bosnu.Jinak taky moc rád jezdím vlakem na sever do Skandinávie.Jsi z Prahy?že bychom se třeba někdy mohli sejít na pivko a pokec o cestování.Jirka

Lukáš
Balt-Orient express:

Tak je to nejlepší,Srbsko a Bosnu mám taky v planu,chci také omrknout Pristinu.Jsem z jížní moravy bohužel.

Martin
Lukáš:

Ahoj Lukáši, jaký je tvůj konkrétnější plán cesty?

Lukáš
Martin:

Zatím předběžne,Budapest-Brasov-Sighisoara-Cluj-Sighetu-Solotvina-Rakhiv-Lvov-Chop-Čierna nad Tisou-Košice-Poprad-Ostrava-…………..
Muže se to i změnit,ale to je tak předběžný plán

Balt-Orient express
Lukáš:

Docela dobrá trasa,na Ukrajině doporučuju navštívit ještě město Černivci a Kamenec-Podolskij-to je skutečně nádherný místo.A v Rumunsku blízko Sighetul je pěkné místo Viseu de Sus s lesní úzkokolejkou.Tak přeju hodně štěstí a krásnou cestu po Rumunsku vlakem.
Jirka z Prahy

Anna

Ahoj, mohl by ses mi prosím ozvat s pár dalšíma ifromacema, pokud to ještě platí? Ann.

Aleš

Ahoj Lukáši.
Asi bych se přidal. Kdyžtak napiš až budeš mít nějaký další info.
Aleš (31), Ostrava

Lukáš

Zatím mám předběžnou cestu naplanovanou takhle,muže se to změnit.

Budapest-Brasov(hrad Bran)-Sighisoara(historické centrum)-Cluj(moderní město s historickým centrem,případně solné doly v okolí)-Sighet(památník komunismu)-Solotvina-Rakhiv-Lvov(samotné město,zde bych se chtěl zdržet minimálně 36 hodin na prohlídku-Chop-Čierna nad Tisou-Košice-Poprad(zde se chci taky na den aspon zastavit,a vyjet na Lomnický štít)-Ostrava

Lukáš

Budapest-Brasov(hrad Bran)-Sighisoara(historické centrum)-Cluj(moderní město s historickým centrem,případně solné doly v okolí)-Sighet(památník komunismu)-Solotvina-Rakhiv-Lvov(samotné město,zde bych se chtěl zdržet minimálně 36 hodin na prohlídku-Chop-Čierna nad Tisou-Košice-Poprad(zde se chci taky na den aspon zastavit,a vyjet na Lomnický štít)-Ostrava

Lukáš

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: