Ahoj, v termínu od 14.7. do 31.7. 2016 se chystám na další můj Cyklotrip po Evropě (tentokrát Maďarsko, Srbsko, a především RUMUNSKO), zde chci strávit nejvíce času.
Předběžná trasa STUDÉNKA – BUDAPEŠŤ = VLAKEM
NA KOLE – BUDAPEŠŤ, SUBOTICA, NOVI SAD, BĚLEHRAD, směr RUMUNSKO, ČESKÉ VESNIČKY (poznání místní kultury, života „krajanů“ s možností přespání). Poté směr TRANSFAGARAS (nejkrásnější silnice Evropy) a možnost výstupu na okolní vrcholky hor. Dále SIBIU, CLUJ-NAPOCA (popř. Hrad Corvín „drákula“), Satu Mare, Maďarsko a směr Košice.
SPANÍ VÝHRADNĚ VE STAU, TAM KDE VEČER DORAZÍM NEBO KEMPY
LONI JSEM TAKTO CESTOVAL NA KOLE DO SLOVINSKA – BYLO TO SUPER A NAPŘ. PRŮMĚR KM/DEN 140 i více a TO JSEM VIDĚL VŠE CO JSEM CHTĚL (např. Celje, BLED a další krásy Slovinska).
Zda by se někdo přidal, byl bych rád
Martin, 25
tak pod. od pondelka 4,7. do 8. 7. ideme vlakom vieden – salzburg a potom cyklookruh cez Hohe tauern
rád bych ale nemám ještě volno, bohužel (a nevím jestli bych to teď dával z důvodu cvičení ve Vyškově) ale příště rád pojedu. Snad se načte celá zpráva ta minulá byla delši…
ahoj tiež robím dialkovú cykloturistiku, ale na menej dni a častejšie v roku. tiež uvažujeme nad srbsko – rumunským pohraničím. popri Dunaji. tvoj navrh je časovo dost dlhý, ale do buducna by sme niečo mohli pripadne poriešiť.
buduci týžden ideme do rakuskych alp bikovat, zo salzburgu cez Hochtor. ak by si nahodou mal chut na cca 5 dni max.